Marc Antonhy:

- For å komme overens med en kvinne må man skilles

Marc Anthony (47) med freidig dame-råd. 

MUSIKKPAR: Marc Anthony (48) og Jennifer Lopez (47) var gift i ti år, før de gikk hvert til sitt for tre år siden. Her i 2011. Foto: Mike Segar / Reuters / NTB Scanpix
MUSIKKPAR: Marc Anthony (48) og Jennifer Lopez (47) var gift i ti år, før de gikk hvert til sitt for tre år siden. Her i 2011. Foto: Mike Segar / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Stjerneparet Marc Anthony (48) og Jennifer Lopez (47) var gift i ti år før ekteskapet tok slutt i 2014.

Siden da har eksparet, som deler ansvaret for tvillingene Emme og Max (9), valgt å beholde vennskapet. For mens Hollywood stadig pumper ut «stygge skilsmisser» og «bitre brudd», har Anthony og Lopez gitt uttrykk for at de fortsatt har et nært forhold, både profesjonelt og privat.

Hemmeligheten? Den har visstnok Marc Anthony.

- Jenta mi

- For å komme overens med en kvinne, må man skilles, medgir musikeren i et intervju med underholdningskanalen Extra.

Med den noe uortodokse påstanden refererer Anthony til nettopp Jennifer Lopez, som artisten, ifølge ham selv, har et bedre forhold til enn noen gang.

NÆRT VENNSKAP: Jennifer Lopez og Marc Anthony sammen på Latin Grammy Awards i Las Vegas i november i fjor. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Scanpix
NÆRT VENNSKAP: Jennifer Lopez og Marc Anthony sammen på Latin Grammy Awards i Las Vegas i november i fjor. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

- Vi har jo hengt sammen fra dag én. Hun er jenta mi, og kommer alltid til være en del av livet mitt, sier han.

Anthony forteller at han for tida hjelper Lopez med hennes kommende musikkalbum. «Det beste hun har laget til nå», skryter 48-åringen.

- Hun legger karrieren sin i mine hender, og det er et stort ansvar. Men ingen kjenner henne på samme måte som jeg gjør.

Gift på ny

Det er Jennifer Lopez tilsynelatende enig i.

I et tv-intervju med talkshow-vertinne Kelly Ripa (46) tidligere i uka, konstaterte hun at skilsmissen har vært «bra for familien».

- Jeg og Marc er bestevenner. Vennskapet har blitt enda sterkere etter at vi begynte å jobbe sammen, sa hun, ifølge US Weekly.

Både Lopez og Anthony har gått videre på kjærestefronten etter skilsmissen. Førstevnte hadde et av-og-på forhold med den 18 år yngre danseren Casper Smart i flere år, før de gikk hvert til sitt i fjor høst.

Nå er popstjerna koblet til baseballspilleren Alex «A-Rod» Rodriguez.

Marc Anthony har på sin side rukket å gifte seg på ny etter bruddet med Lopez - med den 20 år yngre modellen Shannon De Lima (28). Ekteskapet tok imidlertid slutt før jul.

Hvorvidt det betyr at han har fått et bedre forhold til sin siste ekskone også, er ikke godt å si.

Ingen kan uansett beskylde den latinamerikanske sangeren for å ligge på latsida. Han har allerede funnet kjærligheten på ny, denne gang med 27 år yngre Mariana Downing, som han viste fram på den røpe løperen tirsdag kveld.

LES OGSÅ: Tom Cruise kobles til 26 år yngre kvinne