FORELSKET: Jane Fonda har vært singel siden skilsmissen i 2001, men nå er hun lykkelige forelsket. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Jane Fonda har vært singel siden skilsmissen i 2001, men nå er hun lykkelige forelsket. Foto: Stella PicturesVis mer

Fonda forelsket i fan

Jane Fonda møtte den store kjærligheten på boksignering, men hun trodde hun hadde mistet ham...

SE BILDENE: Jane Fonda på "Georgia Rule"-premiere.


SEHER.NO: Flotte Jane Fonda (69) innrømmer nå at hun er forelsket igjen.


Fonda skal ha møtt drømmemannen på en boksignering og fått kortet hans, men til hennes store fortvilelse mistet hun kortet!


Men den prisbelønnede skuespillerinnen lot seg ikke stoppe av dette. Og da hun gjestet "Late Show with David Letterman" tidligere denne uka avslørte hun hvordan hun brukte nettopp hans program for å finne igjen sin mystiske fan:


- Da jeg var på showet ditt forrige gang, spurte du om jeg var forelsket, og da svarte jeg: Jeg var på en boksignering og da jeg så opp så jeg en mann kom gående mot meg. da tenkte jeg, Wow, du ser ut som en filmstjerne. Han ga meg kortet sitt, men så mistet jeg det! Så da jeg var her sist, sa jeg: Ring kontoret mitt. Han ringte meg, og jeg er nå veldig forelsket i ham, sier hun.


Tirsdag var det premiere på Jane Fondas nye film "Georgia Rule", og hovedpersonen selv var i strålende humør da hun ankom Ziegfeld Theatre i New York. Her kan du se bildene fra premieren.


 LES OGSÅ: Sunnheten opp i røyk