HAR DEN BESTE SEXEN NOEN GANG: Jane Fonda har et aktivt sexliv med sin Richard, til tross for at begge er i 70 årsalderen. Foto: Fame Flynet
HAR DEN BESTE SEXEN NOEN GANG: Jane Fonda har et aktivt sexliv med sin Richard, til tross for at begge er i 70 årsalderen. Foto: Fame FlynetVis mer

Fonda (74) skryter av sex-livet

- Jeg hadde så mange hemninger da jeg var ung, og ante ikke hva jeg virkelig brant for.

SEOGHØR.NO: Da skuespilleren og den tidligere treningsguruen Jane Fonda (74) opererte kneet sitt for noen år siden, møtte hun den store kjærligheten, plateprodusenten Richard Perry (70).

Det har gitt seksuallivet hennes en helt ny dimensjon, ifølge Fonda selv.

- Som 74-åring, har jeg aldri hatt et så tilfredsstillende sexliv. Jeg hadde så mange hemninger da jeg var ung, og ante ikke hva jeg virkelig brant for, sier hun ifølge Contactmusic.

Fonda slo igjennom med filmen «Tall Story» i 1960. Siden den gang har hun spilt i andre storfilmer som «Barbarella», og ble på 80-tallet anerkjent treningskjendis, etter å ha utgitt hele 23 treningsvideoer, som solgte over 17 millioner eksemplarer.

Fonda har opp igjennom årenes løp vært gift hele tre ganger, men det var ikke før hun skilte seg med ektemann nummer tre, CNN-grunnlegger Ted Turner (85), at hun hevder hun «fant seg selv».

Hun hevder hun begynte å forstå intimitet, først etter at hun hadde fylt 60 år. Og til tross for at både kneet og hoftene hennes er av stål nå, kunne hun ikke vært mer fornøyd.

- Jeg har aldri kjent ekte intimitet med enn mann før. Det var noe jeg hadde lyst til å oppleve før jeg døde, og det skjedde endelig med Richard. Jeg føler meg helt sikker sammen med ham. Når vi elsker, er det som om jeg kan se han, slik han var for 30 år siden.

I mai stjal Jane oppmerksomheten på den røde løperen, under filmfestivalen i Cannes. Nå er hun opptatt med å spille Nancy Reagan, i den stjernespekkede filmen «The Butler», som kommer ut neste år. Med blant annet skuespillerne Nicole Kidman, Liam Neeson, John Cusack, Cuba Gooding Jr, Forest Whitaker, Zac Efron og flere.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Oprah winfrey - - Hun var kald som is