«Farmen kjendis»:

- Føltes ut som at jeg skulle dø

«God Kveld Norge»-profilen ble akutt syk inne på gården.

SYK: Niklas Baarli ble bråsyk inne på «Farmen kjendis»-gården. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SYK: Niklas Baarli ble bråsyk inne på «Farmen kjendis»-gården. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen kjendis» er så vidt i gang, og allerede har flere av deltakerne rukket å skape overskriver. Både drama og private samtaler har funnet vei til tv-skjermen, men det som imidlertid ikke blir vist, er tidligere radioprofil Niklas Baarlis (32) møte med omgangssyke.

Allerede første dag ble han akutt syk, og kastet blant annet opp ut av et vindu. Det skriver TV 2.

Han beskriver selv fire dager med dårlig form, og at han var nær ved å trekke seg fra programmet.

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Jeg tenkte: «Hva er det som skjer?». Hele kroppen skalv og det føltes ut som jeg skulle dø. Når du ligger syk i den sengen, så har du verken musikk, TV eller mobil. Du har bare deg selv og dynen. Da var jeg så nære ved å trekke meg, sier han til «God Kveld Norge».

Hvorfor det ikke vises at han var syk på tv, er ikke kjent. Baarli holdt imidlertid ut, og karret seg etter hvert ut av sengen for å delta i gårdsarbeidet igjen.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Video: TV 2 Vis mer

- Det er for ille å trekke seg når man har satt hele livet på vent. Det er sånn: «Jeg vet ikke når jeg kommer tilbake, men jeg må holde av i alle fall seks uker, og så kommer du tilbake dag tre». Det går ikke, sier han.

Tirsdag var det den tidligere håndballspilleren Kjersti Grini som sto for overskriftene. Det ble nemlig drama da hun omtalte en ku med svart ansikt for «negerku». Det skapte oppstandelse på gården, og Grini måtte i ettertid beklage.

LES OGSÅ: - Jeg ville egentlig ikke si ja

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer