- Føltes som om en metallstang ble kjørt inn

Realitystjernen om det å ha sex etter fødselen.

UTROLIG SMERTEFULLT: Ifølge Kourtney Kardashian var det utrolig smertefullt å ha sex etter at hun fødte sønnen Mason i desember i fjor. Her er hun sammen med lillesøster Kim Kardashian.  Foto: All Over Press
UTROLIG SMERTEFULLT: Ifølge Kourtney Kardashian var det utrolig smertefullt å ha sex etter at hun fødte sønnen Mason i desember i fjor. Her er hun sammen med lillesøster Kim Kardashian. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I desember i fjor ble «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kourtney Kardashian (31) mor for første gang, da hun og kjæresten Scott Disick kunne ønske velkommen til sønnen Mason.

Realitystjernen, som er storesøster til mer kjente Kim Kardashian (29), raste ned i vekt etter fødselen, og kun én måned etter at sønnen kom til verden stilte hun opp på forsiden av OK! magazine for å vise frem sin «nye» og slanke kropp.

Etter at søsteren ble mor, har også Kim snakket mye om at hun ønsker å stifte familie. Men det spørs om ikke stylisten og realitystjernen dropper disse planene, etter at hun hadde en ganske så intim samtale med søsteren i en fersk episode av «Keeping up with the Kardashians», skriver The Huffington Post.

I episoden snakker nemlig de to søsterene om hvordan det er å ha sex etter at man har født, og selv om Kourtney erkjenner at hun ønsker seg flere barn, er hun samtidig brutalt ærlig med sin verpesyke lillesøster.

- De fleste mennesker kan ha sex seks uker etter at de har født, men legene ba meg vente i to måneder, forteller Kourtney. 

- Jeg vet ikke helt hvorfor, men da legene sa at det var greit, så var vi kjempespente på å prøve det igjen. Men det var utrolig smertefullt. Det føltes som om en metallstang ble kjørt inn i skrittet ditt!

31-åringen innrømmet også at det at hun fortsatt ammer sønnen har hatt visse «innvirkninger» på sexlysten hennes. 

- Jeg er ikke akkurat så veldig «saftig» der nede, sier hun til en noe sjokkert Kim.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Slår tilbake mot romanseryktene