FÅR EN GUTT: Rachel Nordtømme og André Villa blir foreldre til en liten sønn senere i år. Nå forteller den vordende moren om hvordan det var å få vite kjønnet på parets førstefødte. Foto: Andreas Fadum
FÅR EN GUTT: Rachel Nordtømme og André Villa blir foreldre til en liten sønn senere i år. Nå forteller den vordende moren om hvordan det var å få vite kjønnet på parets førstefødte. Foto: Andreas FadumVis mer

- Føltes rart å ta feil av noe som har skjedd i magen min

Rachel Nordtømme åpner seg om svangerskapet.

SEOGHØR.NO: I starten av august avslørte det sporty stjerneparet Rachel Nordtømme (26) og André Villa (33) at de venter barn.

Det var den vordende moren og bloggeren som avslørte nyheten i et blogginnlegg:

«Jeg er gravid! Jeg og André venter et lite gull i løpet av året, og vi gleder oss utrolig mye! Vi er kjempespente, men samtidig veldig klare for å ta imot den lille» skrev Nordtømme dengang.

På samme tid bekreftet Villa overfor VG at «gullet» er en gutt. I et nytt blogginnlegg utdyper Nordtømme hvordan det var å få vite barnets kjønn, da hun var på ultralydundersøkelse i uke 19 av svangerskapet.

På forhånd trodde den tidligere friidrettsutøveren at hun ventet en datter. Motorcross-kjæresten var derimot sikker på å få en sønn, forteller 26-åringen på bloggen sin:

«André klarte ikke å holde seg, og begynte å spørre så fort vi hadde funnet ut at alt så normalt ut. Et digert glis bredte seg i ansiktet til André når vi så helt tydelig; IT'S A BOY!».

IDRETTSSTJERNE: Rachel Nordtømme har en fortid med suksess på friidrettsbanen. Her løper hun inn til sølv på 400 meter hekk under NM i Tønsberg i 2013.  Foto: NTB scanpix
IDRETTSSTJERNE: Rachel Nordtømme har en fortid med suksess på friidrettsbanen. Her løper hun inn til sølv på 400 meter hekk under NM i Tønsberg i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Rachel Nordtømme, som har vært sammen med André Villa siden 2013, understreker at de to føler seg «utrolig heldige» uavhengig av barnets kjønn.

«Det føltes rart å ta feil av noe som har skjedd inne i magen min, men samtidig var det veldig gøy å se på André når han fikk vite det ;-) Søsteren min har to jenter, og det er flest jenter i André sin familie, så det blir kjekt med en gutt» skriver den gravide bloggeren videre.

TOBARNSMOR: Filmstjernen Kate Hudson er mamma til sønnene Ryder og Bingham. Da hun gikk gravid med sistnevnte trodde hun - i liket med Rachel Nordtømme - at hun ventet en jente.  Foto: Zuma Press
TOBARNSMOR: Filmstjernen Kate Hudson er mamma til sønnene Ryder og Bingham. Da hun gikk gravid med sistnevnte trodde hun - i liket med Rachel Nordtømme - at hun ventet en jente. Foto: Zuma Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Den søte 26-åringen kan uansett trøste seg med at hun langt ifra er den første moren som tar «feil» av babyens kjønn.

Før Hollywood-stjernen Kate Hudson (36) fødte sønnen Bingham (4), avslørte skuespilleren at hun følte på seg at hun ventet en datter.

Både Rachel Nordtømme og André Villa har en fortid i TV 2s danseprogram «Skal vi danse». I fjor høst var det den vordende faren som svingte seg på parketten.

Se Seoghør.nos intervju med Rachel og André fra «Skal vi danse» under.

LES OGSÅ: Strålte på rød løper etter bryllupet