- Følte seg presset til Paradise-sex

Kuttet all kontakt etter TV-serien.

OPPLØST I TÅRER: På reklamen for neste program i «Paradise Hotel» får man se Tine Valle oppløst i tårer. Nå avslører hun noe av hva som skjedde i programmet som kommer over påske.  Foto: TV 3
OPPLØST I TÅRER: På reklamen for neste program i «Paradise Hotel» får man se Tine Valle oppløst i tårer. Nå avslører hun noe av hva som skjedde i programmet som kommer over påske. Foto: TV 3 Vis mer
SEHER.NO: Tine Valle (23) sier ifølge VG at hun følte seg presset til å ha sex på «Paradise Hotel», for å beholde Niklas Vindel (24) som partner. Etter TV-serien har de to brutt kontakten.

- Det var veldig mye snakk om sex, og om hvor en kunne ha sex uten at kameraene fanget det opp, sier Tine til VG.


- Jeg oppfattet det slik at Niklas mente at dersom jeg ikke ville ha sex med han, så kunne jeg ikke stole på han som partner. Men jeg var ikke villig til å ha sex for å kunne bli på hotellet, sier hun.

Når programmet er tilbake over påske får tv-seerne se at Niklas kliner med en annen av deltagerne, Mari Heggen (20), mens Tine er oppløst i tårer.

- Jeg føler ikke at jeg gjorde det i det hele tatt. Hun var like mye med på det vi gjorde i sengen, så det er dumt hvis hun tror noe annet, sier Niklas Vindel til avisen, og tar avstand fra at Tine ble presset.

Etter at opptakene til TV-serien var over, skal de to ha kuttet all kontakt ifølge Valle.

- Vi har ikke hatt kontakt etter at jeg kom hjem fra «Paradise Hotel». I begynnelsen funket Niklas og jeg veldig godt sammen, men etter hvert skjer det ting som forandret litt på det, sa Tine til Her og Nås påskeutgave.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 
 
LES OGSÅ: - Han gikk ned på kne og fridde