Mariah Carey:

- Følte seg presset til å legge seg under kniven

Nå svirrer operasjonsryktene igjen.

OPERERT: Mariah Carey skal ha lagt seg under kniven etter at hun opplevde kroppspress fra flere hold Foto: NTB Scanpix

OPERERT: Mariah Carey skal ha lagt seg under kniven etter at hun opplevde kroppspress fra flere hold Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den site tiden skal popdronningen Mariah Carey (47) ha blitt mobbet for hvordan hun ser ut.

Spesielt etter sine siste opptredener i sommer.

Ifølge en kilde som Page Six siterer skal Mariah Carey, som også blir kalt divadronningen, ha tatt seg nær av alle bemerkningene hun har motatt den siste tiden.

- Marah har alltid vært stolt av formene sine, men i sommer la hun merke til at det ble vanskeligere å danse, og hun fikk mye kritikk på hvordan hun så ut, uttalte kilden.

Tidligere denne måneden ble Mariahs hånd- og fotavtrykk foreviget i sement på TCL Chinese Theatre i Los Angeles. Presse fra hele verden var til stede for å fotografere begivenheten.

Kort tid etter svirret spekulasjonene om at Mariah Carey nok en gang skal ha operert seg, og ifølge Page Six skal det være hold i ryktene.

Saken fortsetter under bildet:

HYLLET MOTEKONGEN: Mariah Carey og Karl Lagerfeld under en middag til ære for Karl Lagerfeld for noen uker siden. Foto: NTB Scanpix
HYLLET MOTEKONGEN: Mariah Carey og Karl Lagerfeld under en middag til ære for Karl Lagerfeld for noen uker siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet skal «All I Want For Christimas»-sangeren ha tatt seg så nær av all kritikken hun har opplevd, at hun skal ha lagt seg under kniven.

- Mariah ble operert forrige måned, skal en kilde ha sagt til nettstedet.

- Ble dumpet

Mariah Carey er imidlertid ikke den eneste som har fått kjenne på kroppspresset.

Tidligere har blant andre supermodellen Ashley Graham (30) åpnet opp om hvordan hun ble utsatt for krass kroppskritikk av jevnaldrende gutter. Graham skapte for øvrig historie da hun i 2016 ble den første «plus size»-modellen til å pryde den prestisjefylte forsiden til badedraktutgaven av bladet Sports Illustrated.

- Jeg har hatt den smertefulle erfaringen med at gutter har dumpet meg, fordi de fryktet at jeg skulle bli for tjukk senere i livet, sa Ashley Graham i et tidligere intervju med People.

Men nå som supermodellen har blitt eldre, har hun lært seg å elske kroppen sin for det den er.

- Jeg håper at med flere rollemodeller som sier «ja, jeg har cellulitter, ikke bare på beina, men på armene også», så vil kanskje den unge delen av Amerika vil bli annerledes, uttalte hun til nettstedet.

- Et forbilde for mange

Den siste tiden har nemlig 30-åringen gjort seg bemerket ved å ha gått i front for kvinners syn på den «perfekte» kroppen. Hun har også blitt hyllet av moteeksperter for sin kamp mot et paradigmeskifte innenfor industrien.

- Hun er en forkjemper for en kroppspositiv motebransje, der modeller kommer i alle utgaver, former, fasonger og størrelser og var den første plus-size-modellen som har vært på coveret av Sports Illustrateds Swimsuit-utgave, uttalte moteekspert og Vixen-redaktør Ida Elise Eide Einarsdottir i et tidligere intervju med Se og Hør.

Saken fortsetter under:

HYLLES: Modellen Ashley Graham (29) har de siste åra vært på «alles» lepper. Med flere opptredener på catwalker rundt om, egen undertøyskolleksjon og forsideintervjuer med blant annet Sports Illustrated, har 29-åringen etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Les saken her: http://bit.ly/2eeEFAq Vis mer

Ble anklaget for å være gravid

Også skuespiller Jennifer Aniston (48), som ikke er å finne i sosiale medier og sjelden deler sine egne meninger, gikk hardt ut mot pressen i fjor. Dette etter at det hadde verserte rykter om en mulig graviditet - noe hun hadde opplevd gjentatte ganger.

- Jeg er ikke gravid, jeg er drittlei. Jeg er lei den nærmest sportslige granskningen og nedrakkingen av kropper som skjer hver dag, forkledd som journalistikk, ytringsfrihet eller kjendis-nytt, skrev Jennifer i et leserinnlegg i Huffintonpost.

Videre i innlegget skrev Jennifer at hun synes objektifisering av kvinner har gått for langt.

- Kvinner granskes så mye at det er absurd og kvalmt. Måten media portretterer meg på reflekteres av hvordan vi ser kvinner, målt opp mot en rar skjønnhetsstandard, skrev skuespilleren.

LES OGSÅ: - Jeg hadde aldri vært modell hadde det ikke vært for homofile

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer