Følte seg mobbet av danser

- Hun oppførte seg som en jævla idiot, sier Anna Anka.

FØLER SEG MOBBET: Den svenske 40-åringen følte seg mobbet av en av de andre danserne. Men hvem ønsker hun ikke å si. Foto: Stella Pictures
FØLER SEG MOBBET: Den svenske 40-åringen følte seg mobbet av en av de andre danserne. Men hvem ønsker hun ikke å si. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag måtte Anna Anka (40) forlate «Skal vi danse», etter at hun røk ut etter danseduell mot Noman Mubashir.

Nå raser Anka mot en av de andre kvinnelige danserne som er med i den populære TV 2-konkurransen.

- Hun oppførte seg veldig dårlig, og prøvde å fryse meg ut. Hun ville ikke at en «dum blondine» skulle komme og vinne «Skal vi danse». Jeg synes hun oppførte seg som en jævla idiot. Produksjonsselskapet burde hatt strengere regler og gitt henne beskjed om at man ikke oppfører seg slik, sier Anka til VG.

Anka, som ikke vil navngi danseren, ønsker ikke å fortelle hvor mye hun fikk for å være med i programmet.

- Det var så lite at jeg skulle skjemmes om jeg sa det. Men jeg gjorde det ikke for pengene, for jeg trenger ikke pengene. Mitt image er viktigere enn penger. Jeg ville bare renvaske mitt navn, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Planlagt at jeg skulle ryke for lenge siden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer