Følte seg malplassert på fest med kjendisene

- Jeg tror vi krasjer litt her, mener Christina Vukicevic.

MØTTE NY VERDEN: - Det blir vel litt sånn at idrett møter mote for min del. Men jeg prøver å gjøre litt forskjellig, og synes det er deilig å komme litt ut av idrettsverdenen og inn i en helt annen verden, sier Christina Vukicevic, som ankom Costum Foto: Anders Myhren/Seher.no
MØTTE NY VERDEN: - Det blir vel litt sånn at idrett møter mote for min del. Men jeg prøver å gjøre litt forskjellig, og synes det er deilig å komme litt ut av idrettsverdenen og inn i en helt annen verden, sier Christina Vukicevic, som ankom Costum Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Christina Vukicevic nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag forrige uke var det full fest i Kulturkirken Jacob i Oslo da årets Costume Awards fant sted. Dit kom flere profilerte kjendiser, blant andre Tone Damli Aaberge, kjæresten Aksel Hennie, Daniel Franck, Mariann Thomassen, Lise Karlsnes og Christina Vukicevic.

Friidrettsstjernen Vukicevic (23) ankom festen i et Acne-antrekk og Mulberry-veske. Aldri før har 23-åringen vært til stede på Costume Awards, og til Seher.no innrømmet Vukicevic at hun var noe skeptisk til kvelden.

- Jeg føler meg egentlig litt malplassert her i dag. Jeg er idrettsutøver, mens de andre er moteinteresserte guruer om man kan si det slik.

- Jeg tror vi krasjer litt, for jeg tror ikke de vet hvem jeg er - mens jeg heller ikke vet hvem de er. Det er sånn det er, men jeg ser i hvert fall frem til en kjempeinteressant kveld. Jeg tok en sporty vri i dag, smiler hun til Seher.no.

Christina Vukicevic, som er en av Norges heteste friidrettsutøvere, synes derimot det er fint å komme seg litt ut av «idrettsbobla».

- Det blir vel litt sånn at idrett møter mote for min del. Men jeg prøver å gjøre litt forskjellig, og synes det er deilig å komme litt ut av idrettsverdenen og inn i en helt annen verden, forteller Vukicevic, som også har fått mye oppmerksomhet for sitt kjærlighetsforhold til en annen norsk friidrettsstjerne, spydkasteren Andreas Thorkildsen.

Torsdag kveld var det mote for alle penga i kulturkirken Jacob. Og mote, det betyr mye for den norske 23-åringen, som har en serbisk far.

- Jeg er kjempeinteressert i mote, spesielt Mulberry og Acne, som jeg handler mest. Det er deilig å ta på seg noe man føler seg virkelig vel i når man trener såpass mye, mener hun.

- Hvor penger bruker du på klær i måneden?

- Alt for mye. Men hvor mye sier jeg ikke. Nok er det i hvert fall, smiler hekkeløperen.

Hun forteller at hun aldri har angret på klær hun har kjøpt.

- Nei, det har jeg vel egentlig ikke. Jeg har kjøpt ting jeg ikke har brukt, men ingenting jeg virkelig angrer på, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor lykkes stjerneparene  

Se video med Christina Vukicevic her:[obj:media:9330]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer