Anne Hathaway:

Følte seg isolert i egen smerte

- Hvorfor skal man skamme seg?

ÆRLIG: Anne Hathaway ønsker seg flere barn med ektemannen, men har to vanskelige svangerskap bak seg. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo/NTB
ÆRLIG: Anne Hathaway ønsker seg flere barn med ektemannen, men har to vanskelige svangerskap bak seg. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo/NTB Vis mer
Publisert

I ni år har Hollywood-stjernen Anne Hathaway (39) vært gift med ektemannen Adam Shulman (40). Sammen har de også sønnene Jonathan (6) og Jack (2).

Da skuespilleren sommeren 2019 avslørte at hun var gravid for andre gang innrømmet hun samtidig at veien dit ikke bare hadde vært lett.

- Dette er ikke for en film … Men fra spøk til alvor, for alle dere som sliter med fertilitetsproblemer, dere skal vite at det ikke har vært enkelt i noen av mine svangerskap. Jeg sender dere ekstra mye kjærlighet, delte hun den gang på Instagram.

«Dette er sorg»

Nå åpner «The Devil Wears Prada»-stjernen opp om drømmen om flere barn, samtidig som hun ikke ønsker å romantisere det å bli gravid.

- Jeg kan se for meg et til, forteller hun i et intervju med WSJ. Magazine, ifølge Daily Mail, og fortsetter:

- Det er en tendens til å fremstille det å bli gravid og å få barn i et lys som om alt er positivt. Men utifra min egen erfaring, så vet jeg at det er mye mer komplisert enn det.

Hathaway sier videre at hun «følte seg isolert i sin egen smerte», og synes det var hjelpsomt å finne ut at flere opplevde det på samme måte som henne.

- Jeg mener, hvorfor skal man skamme seg? Dette er sorg, og det er en del av livet.

39-åringen har også tidligere innrømmet at sønnen Jonathan var svært etterlengtet, ettersom hun og ektemannen begynte å snakke om å få barn allerede året etter at de giftet seg.

Vis mer

I intervjuet med WSJ. Magazine åpner hun også opp om hvordan morsrollen hjalp henne å bli mer tro mot seg selv.

- Jeg følte ikke at jeg hadde landet skikkelig eller at jeg var ordentlig til stede før jeg ble mor. Det handlet ikke om at jeg manglet integritet, men det gjorde at jeg ønsket å være fullstendig tro på mine ord, på alle nivå. Og det betød å gi slipp på alt tullet som pågikk inni meg, deler hun, ifølge nettstedet.

Satte korken på flaska

I oktober 2018 valgte Hathaway å slutte å drikke alkohol, og uttalte samtidig at hun planla å holde seg edru de neste 18 årene.

- Jeg skal slutte å drikke mens sønnen min bor hjemme, bare fordi jeg ikke helt liker måten jeg drikker på. Han er kommet i den alderen der han trenger meg hele tiden, spesielt på morgenen, forklarte hun da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show».

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Videre delte filmstjernen en historie fra en gang hun skulle levere sønnen i barnehagen - etter en fuktig kveld på byen. Selv om hun ikke kjørte, erkjente tobarnsmoren at hun ikke følte seg helt komfortabel.

- Jeg var bakfull og det var nok for meg. Jeg likte ikke den der, fortalte hun, ifølge New York Daily News.

LES OGSÅ: Byttet navn på datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer