Jennifer Aniston:

Følte seg isolert etter «Friends»

Superstjernen ville ikke vise seg offentlig etter suksess-serien.

NY SERIE: Jennifer Aniston er for tiden aktuell i det amerikanske programmet «The Morning Show». Nå røper hun detaljer fra fortiden. Foto: NTB Scanpix
NY SERIE: Jennifer Aniston er for tiden aktuell i det amerikanske programmet «The Morning Show». Nå røper hun detaljer fra fortiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Jennifer Aniston (50) har i snart tre tiår vært et av Hollywoods største navn, etter at hun gjorde suksess i rollen som Rachel Green i situasjonskomedien «Friends» - som siden 1994 har tatt verden med storm.

Til tross for berømmelsen, var det ikke alltid like lett for Aniston. Hun kan nemlig avsløre at suksessen gjorde henne usikker.

Ville ikke gå ut

Aniston er for tiden aktuell i det amerikanske programmet «The Morning Show». Der er hun å se i rollen som nyhetsverten Alex Levy, som våkner en dag og oppdager at hennes kollega gjennom 15 år, spilt av Reese Witherspoon (43), har fått sparken etter beskyldninger om seksuelle overgrep.

I anledning sin nye serie snakket 50-åringen med Entertainment Weekly, hvor hun blant annet innrømmer at hun etter «Friends» følte en slags isolasjon da «alle» følte de kjente henne - og at hun derfor ble forventet å være en viss person.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Jeg forstår følelsen av isolasjon - det å ikke ønske å bli sett, ønsket om å ikke være offentlig, ikke ville gå på rød løper. Det er ikke alltid lett å gå ut og måtte være den personen du burde være, forteller 50-åringen åpenhjertig til nettstedet.

Glemt eventyret

Selv om «Friends» var et eventyr, kommer berømmelsen med en bakside for de fleste. Det gjorde det i hvert fall for Anistons skuespillerkollega Matthew Perry (50). Selv hadde han rollen som Chandler Bing i situasjonskomedien, men tre av årene skal ha gått i glemmeboken.

Det var på radioprogrammet «The Chris Evans Breakfast Show» i 2016 at den kjente skuespilleren fortalte om den uklare perioden, ifølge Huffington Post.

- Jeg har glemt tre av «Friends»-årene. Det var nok et sted mellom sesong tre og seks. Jeg var litt borte en periode, innrømmet han.

Skuespilleren var bare 24 år da han begynte å spille i serien, og har tidligere vært åpen om sine problemer med alkohol og dop. Og det er nettopp dette som er årsaken til hukommelsestapet.

- Jeg hadde et stort problem og jeg klarte ikke å stoppe. Til slutt ble ting så ille at jeg ikke kunne gjemme det lenger. Alle visste det, har han tidligere sagt til People om avhengigheten.

Knuste verdensrekord

Det er 15 år siden siste episode av «Friends» ble sendt på tv, men stjernene er langt fra glemt - og er minst like populære i dag.

Etter en lang tid hvor Jennifer Aniston tok avstand fra sosiale medier, dukket stjernen nylig opp på bildedelingstjenesten Instagram. Det som sjokkerte fansen mer enn at hun dukket opp på appen, var bildet hun valgte å åpne med.

Aniston åpnet nemlig med et smell, da et bilde av «Friends»-stjernene samlet dukket opp på fansens mobilskjermer. Det gikk en så stor sjokkbølge gjennom Instagram at 50-åringen endte opp med å knuse prins Harry og hertuginne Meghans verdensrekord - og ble dermed raskest til å nå én million følgere.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Selv om bildet utløste rykter om et «Friends»-comeback, avkreftet Aniston muligheten for dette da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» nylig. Hun benyttet derimot muligheten til å hinte om et annet samarbeid:

- Vi vil gjerne få til noe, men vi vet ikke hva dette «noe» er. Så vi bare prøver. Vi jobber med noe, fortalt en utspekulert Aniston.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer