IKKE LENGER FRUSTRERT: Eva Longoria ble sist uke ferdig med serien Frustrerte Fruer.  Foto: All Over Press
IKKE LENGER FRUSTRERT: Eva Longoria ble sist uke ferdig med serien Frustrerte Fruer. Foto: All Over Press Vis mer

Følte seg dum og stygg

- Folk tenker at siden mannen er utro, så er ikke kona seksuelt tilfredsstillende nok, mener Eva Longoria.

Publisert
SEOGHØR.NO: Eva Longoria (37) skilte seg fra basketballspilleren Tony Parker (29) i 2010, fordi han var utro. I et nytt intervju på den amerikanske kanalen Lifetime.

- Er jeg ikke sexy nok? Er jeg ikke pen nok? Er jeg ikke smart nok? Sier Longoria at hun tenkte.

Da hadde hun funnet hundrevis av tekstmeldinger på mannens mobiltelefon, til en annen kvinne, og avslørt utroskapen hans.

Longoria har nettopp fullført sin åtte år lange rolle som Gabrielle Solis, i tv-serien "Frustrerte Fruer", som i Norge går på TV2.

Paret tok ut skilsmisse i november 2010, og ble offisielt skilt i januar i fjor. I ettertid forsøkte Longoria å finne kjærligheten igjen, og allerede i februar - én måned etter skilsmissen, datet hun Eduardo Cruz, som er broren til Penelope Cruz.

- Samfunnet tror som regel det er noe galt med dama, når mannen er utro. Folk tenker at siden mannen er utro, så er ikke kona seksuelt tilfredsstillende nok. Men utroskapet hans var helt klart ikke min feil, sier Eva Longoria.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slo opp med Eduardo Cruz

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer