SYNGER VM-LÅTEN: Maria Haukaas Mittet har fått det ærefulle oppdraget med å synge årets VM-låt «Glorious». Her fremfører hun den for første gang under Idrettsgallaen lørdag.  Foto: NTB scanpix
SYNGER VM-LÅTEN: Maria Haukaas Mittet har fått det ærefulle oppdraget med å synge årets VM-låt «Glorious». Her fremfører hun den for første gang under Idrettsgallaen lørdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Følte meg stolt da jeg ble spurt

Og Maria Haukaas Mittet bryr seg ikke om eventuell «VM-kritikk».

SEHER.NO:    Tidligere «Idol»-deltager og MGP-vinner Maria Haukaas Mittet (31) har fått det ærefulle oppdraget med å synge årets VM-sang i forbindelse med ski-VM i Oslo.

Låten «Glorious» ble fremført for aller første gang under lørdagens Idrettsgalla på NRK1, og til Dagbladet forteller Maria at hun er svært stolt over å ha fått oppdraget, og at hun allerede har fått god respons på låten.

Se Marias opptreden her! (ekstern link)


- Det er et ærefullt oppdrag, og jeg skal innrømme at jeg følte meg stolt da jeg ble spurt om å synge den offisielle VM-sangen, sier hun til avisen.

Ifølge den nygifte 31-åringen, som også var med i høstens sesong av «Skal vi danse»,  skal ikke sangen utgis på samme premisser som når hun gir ut egne låter eller plater. Derfor frykter hun heller ikke kritikerne denne gangen, selv om hun mandag får terningkast to for låten av Dagbladets anmelder. 
 
- Nei, det bruker jeg ikke mye tid på å bekymre meg over. Denne sangen skal brukes til et arrangement, og jeg håper den vil gi folk en god følelse, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Må utsette bryllupsreisen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer