Pernilla Wahlgren:

- Følte meg som verdens mest mislykkede menneske

Popartisten opplevde alle vordende foreldres største mareritt.

TØFT: Den svenske artisten og skuespilleren Pernilla Wahlgren åpner seg om tapet av sitt ufødte barn da hun var sammen med Joachim Lennholm. Her med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / NTB
TØFT: Den svenske artisten og skuespilleren Pernilla Wahlgren åpner seg om tapet av sitt ufødte barn da hun var sammen med Joachim Lennholm. Her med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / NTB Vis mer
Publisert

Svenske Pernilla Wahlgren (53) er et av Skandinavias mest kjente fjes. I tillegg til en suksessrik artist- og skuespillerkarriere, har hun og familien bemerket seg i realityserien «Wahlgrens verden» de siste årene.

Wahlgren er mor til de fire barna Oliver (31), Bianca (26) og Benjamin Ingrosso (23), samt Theo Wahlgren (14).

Yngstesønnen fikk hun med ekskjæresten og politimannen Joachim Lennholm (48) i 2007. De var sammen i over seks år før de gikk hver til sitt.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Før Theo kom til verden forsøkte eksparet lenge å få barn - uten hell.

De opplevde også alle kommende foreldres største mareritt da Wahlgren mistet fosteret i livmoren under svangerskapet, en såkalt «missed abortion».

Ifølge Store medisinske leksikon er «missed abortion» når fosteret er dødt i livmoren, men hvor de kliniske tegnene på aborten ennå ikke har vist seg.

- Jeg skjemtes

I podkasten «Wahlgren & Wistam», som 53-åringen har sammen med venninnen Soifia Wistam (55), deler Wahlgren åpenhjertig om det vonde tapet av barnet i magen, gjengitt av Expressen.

- Jeg skammet meg så mye, forteller Wahlgren, og fortsetter:

- Da jeg traff Theos pappa var jeg eldre, jeg skulle begynne på nytt, vi skulle ha barn, han var mye yngre enn det jeg var. Og så ble jeg gravid og jeg hadde aldri spontanabortert i hele mitt liv, forteller hun videre.

- SKJEMTES: Pernilla Wahlgren følte på skam da hun mistet barnet i fjortende uke. Foto: Erik Simander / TT / NTB
- SKJEMTES: Pernilla Wahlgren følte på skam da hun mistet barnet i fjortende uke. Foto: Erik Simander / TT / NTB Vis mer

Popartisten var gravid i uke 14 da hun og Lennholm dro på ultralyd.

- Vi skulle hjem og fortelle det til barna etterpå. Men så sa legen: 'Jeg er lei for det, men hjertet slår ikke'. Jeg følte meg som verdens mest mislykkede menneske. Jeg skjemtes, sier hun ærlig.

Sangeren forklarer videre at hun skammet seg så mye at hun ikke ville ha med seg kjæresten da fosteret skulle fjernes.

Turbulent forhold

«Piccadilly Circus»-sangeren og Lennholm traff hverandre etter det turbulente bruddet med Emilio Ingrosso (55) i 2002.

53-åringen møtte Ingrosso under Melodifestivalen i 1985. De ble raskt et av Sveriges hotteste par.

Kjærlighetshistorien mellom de to var på «alles» lepper, og nådde på mange måter toppen da de giftet seg i 1993, fire år etter at deres første sønn, Oliver, kom til verden.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Fem år senere fikk de datteren Bianca, og i 1997 kom Benjamin til verden.

Men etter 17 år som par, ni år som ektepar, brast lykken og det var spikeren i kista for stjerneparet. Det gikk lenge rykter om både det ene og det andre, og det skulle vise seg å bli en både offentlig og skitten prosess.

I 2006 toppet det hele seg, da duoen havnet i retten og Ingrosso ble dømt for å ha hetset eksen, ifølge Aftonbladet. Ingrosso ble dømt til å betale 7000 kroner og ble også dømt for mishandling mot Wahlgren.

Den sprudlende svensken dater i skrivende stund en ukjent mann.

LES OGSÅ: Venter barn etter dødsulykken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer