- Følte meg som sexsymbol etter fødselen

Men nå har Live Nelvik satt seg slankemål.

FØLTE SEG TIPP TOPP: Live Nelvik sier til bladet Stella at hun følte seg som et sexsymbol etter fødselen. Likevel har hun satt seg som mål å gå ned syv kilo. Foto: Stella Pictures
FØLTE SEG TIPP TOPP: Live Nelvik sier til bladet Stella at hun følte seg som et sexsymbol etter fødselen. Likevel har hun satt seg som mål å gå ned syv kilo. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I april fikk TV-profil Live Nelvik (29) og kjæresten Tore Sagen en liten datter. Men til tross for at Nelvik følte seg fantastisk etter fødselen, har hun nå satt seg et mål.

Hun skal ned syv kilo.

- Jeg føler meg helt fin, det er ikke det. Selvfølelsen min var på plass allerede dagen etter fødselen. Da sto jeg i bleie og sykehus-skjorte og følte meg som et sexsymbol, forteller hun i et intervju med bladet Stella.

Grunnen til slankemålet er enkel: Hun skal passe inn i Acne- og James Perse-klærne som henger i skapet hennes.

Nelvik forteller til bladet at hun var i fyr og flamme over den kroppslige forandringen like etter at hun hadde født datteren Liv.

- Jeg var så innmari svær i graviditeten og gikk ned masse da babyen og vannet var ute, så jeg følte meg skikkelig digg. «Se på meg, da», sa jeg til Tore. «Jeg er helt tilbake!»
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Digg å jobbe etter mammaperm

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer