NATURLIG: Natalia Davadi holder seg helst ute i solen, fremfor å bruke solarium. Foto: TVNorge
NATURLIG: Natalia Davadi holder seg helst ute i solen, fremfor å bruke solarium. Foto: TVNorgeVis mer

- Følte meg som et lik

Ungkaren-Natalia synes ikke man kan bli brun nok...

SEHER.NO: For Natalia Davadi - som kapret Stig Kjos i "Ungkaren 20 vs. 40" - er det viktig å holde seg brun. Så viktig, faktisk, at hun i fjor på denne tiden satt hun inne og knasket gulrøtter i håp om å få farge.

- Jeg følte meg som et lik på noen av vinterdagene, og det var ikke noe særlig moro. Gulrøttene hjalp ikke stort, sier hun til Seher.no.

24-åringen er i utgangspunktet skeptisk til unaturlige solstråler, som fra solarium og liknende. Debatten om "Barbie-dopet" - hormon-preparatet Melanotan, som er ulovlig i Norge - har rast de siste årene, men dette var aldri noe alternativ for skjønnheten.

- Jeg ville aldri prøvd det selv. Jeg har sett kolleger som har kommet på jobb helt blå rundt munnen etter å ha prøvd det. Det er det ikke verdt.

FHMs forsidevinner Ann Mari Olsen er blan dem som har skrytt av stoffet, mens glamourmodell Linni Meister sitter igjen med samme erfaringer som Natalia, og gikk i fjor ut og advarte andre mot å bruke det.

- Venninnene mine prøvde det og merket fort bivirkningene - de fikk masse pigmentflekker og ble blå i leppene og huden. Jeg er i grunnen skeptisk til det, og det er nok grunnen til at jeg aldri har prøvd det selv. Jeg ba venninnene mine om å slutte med det. De ble rett og slett styggbrune etter hvert, sa Linni til Seher.no.

Nå fronter Natalia en kampanje for vitamintilskuddet "Betakaroten.no", som skal gi en dypere brunfarge uten bivirkninger.

- Det gjør jeg fordi jeg selv har prøvd det, og det har fungert veldig bra. Jeg merker forskjellen, forklarer hun oppskriftsmessig til Seher.no. 

Betakaroten er et naturlig produkt i motsetning til Melanotan, som er et kjemisk produkt med en rekke bivirkninger. Melanotan setter i gang flere ukontrollerbare prosesser i kroppen, og man får blant annet økt sexlyst.

Men noen økt sexlyst har ikke 24-åringen merket ved bruk av Betakaroten.

- Jeg har nok ikke det. Men vi er unge og spreke, Stig og meg, så du vet jo hvordan det er, sier hun med et smil.

- Kan man bli for brun?

- Nei! Eller, det kommer litt an på personen. Er man kjempeblond og har en oransjeaktig brunfarge, kan det bli litt mye.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Det store kjærlighetsåret