- Følte meg som en dårlig mor

Den single fembarns-moren tok ferie fra barna for å bli med på «Robinsonekspedisjonen».

TØFF OPPLEVELSE: Anita Svensson sier til Seher.no at hun flere ganger følte seg som en dårlig mor, etter at hun satte seg på flyet for å være med på årets Robinson-innspilling på Fillippinene. Foto: TV3
TØFF OPPLEVELSE: Anita Svensson sier til Seher.no at hun flere ganger følte seg som en dårlig mor, etter at hun satte seg på flyet for å være med på årets Robinson-innspilling på Fillippinene. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sammen med de andre deltagerene i årets utgave av «Robinsonekspedisjonen» på TV3 ble Anita Svensson (45) kastet ut  i tøffe utfordringer under innspillingen på Fillippinene.

Men 45-åringen - som har fem barn i alderen 26 til 12 år - sier til Seher.no at en av de aller største prøvelsene var å ikke ha noe kontakt med barna sine over en lang periode.

- Det var et par ganger jeg følte meg som en dårlig mor, men jeg tenkte med meg selv at jeg hadde snakket godt med barna mine på forhånd og forberedt på at jeg ble borte så lenge, sier hun hun til Seher.no.

Til tross for forberedelsene ble det en svært følelsladet gjenforening med familien, som ble utvidet med Svenssons tredje barnebarn rett før hun satte seg på flyet til Robinson-øya.

- Da jeg reiste, sa jeg at jeg trengte en ferie fra barna mine, men da jeg kom hjem fant jeg ut at jeg skal aldri si at jeg trenger ferie fra barna mine igjen. For å reise fra de uten kontakt med barn og barnebarn er noe man ikke kan se for seg før man har opplevd det selv.


Etter at hun kom hjem fikk Svensson også vite at hennes mor hadde vært alvorlig syk, mens hun hadde vært borte.

- Hun hadde havnet på sykehuset, men de hjemme ville ikke si noe til meg, fordi de visste at jeg da ville få en alvorlig knekk. Heldigvis gikk det bra og i ettertid er jeg veldig glad for at de ikke sa noe til meg, fordi det hadde jeg ikke ønsket å høre der nede.

«Robinsonekspedisjonen» ser du søndager på TV3 klokken 21.00. Se stor TV-guide her.

  Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ble singel etter Robinson[obj:media:9940]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer