- Følte meg som barnevakt for mitt eget barn

Kristin Davis var redd for at den biologiske moren ville ombestemme seg.

BARNEVAKT: Skuespilleren var redd for at den biologiske moren skulle finne på å ombestemme seg. Derfor følte hun seg de første 48 timene som barnevakt for sin egen datter. Foto: Twitter
BARNEVAKT: Skuespilleren var redd for at den biologiske moren skulle finne på å ombestemme seg. Derfor følte hun seg de første 48 timene som barnevakt for sin egen datter. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble «Sex og singelliv»-skuespilleren Kristin Davis (46) mamma, da hun adopterte lille Gemma Rose.

- Det var skremmende, delvis fordi med adopsjon vet man alltid at det er en mulighet for at det ikke fungerer. Så man blir veldig forsiktig, sier hun i en TV-opptreden til Anderson Cooper ifølge People.com.

Davis forklarer at hun fikk et tips like før hun fikk holde Gemma Rose i hendene sine for første gang.

- De forteller deg at når du får se barnet for første gang, bør man tenke på det som å være barnevakt i tilfelle den biologiske moren ombestemmer seg. Sånt er forskjellig fra stat til stat, men i California er ombestemmelsestiden 48 timer. Så jeg følte meg som barnevakt for mitt eget barn, selv om det egentlig er helt umulig.


Skuespilleren er snart aktuell med serien «Of Two Minds», som har premiere i USA denne uken.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Endelig ble hun mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer