Linnea Widmark:

- Følte meg skikkelig dårlig

Influenser Linnea Widmark letter på sløret om hvorfor hun flyttet fra Sverige.

ÅPEN: Linnea Widmark deler med seg at det ikke var så lett for henne før hun flyttet fra hjemlandet. Foto: Instagram / @linneawidmark
ÅPEN: Linnea Widmark deler med seg at det ikke var så lett for henne før hun flyttet fra hjemlandet. Foto: Instagram / @linneawidmark Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tilbake i 2019 ble det kjent at den svenske influenseren Linnea Widmark (25) og artisten Benjamin Ingrosso (24) hadde valgt å gå hver til sitt etter seks år som par.

Etter bruddet tok imidlertid førstnevnte med seg flyttelasset og forlot Sverige til fordel for varmere strøk, nærmere bestemt til Costa Rica

Nå letter hun på sløret om hvorfor hun bestemte seg for å flytte langt unna hjemlandet. Det gjør hun i den ferske vloggen til influenseren Alice Stenlöf (25) som for tiden befinner seg på samme sted.

AVSLØRINGER: Benjamin Ingrosso avslører en rekke hemmeligheter i drikkeleken «Jeg har aldri». Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

- Mye problemer

Det er gjennom en spørsmålsrunde i vloggen til sistnevnte at Widmark forteller om hvordan hun faktisk hadde det før hun flyttet. Det skriver den svenske avisen Expressen.

- Alice og jeg dro hit til Lapoint i 2018 og ble helt forelsket i dette stedet. Og så kom jeg tilbake til Sverige og følte meg skikkelig dårlig. Det eneste jeg tenkte på var Santa Teresa og at jeg ville være her og ikke i Sverige, sier hun i videoen.

I forbindelse med reisen de to hadde lagt ut på fikk Widmark en stor lidenskap for surfring. Hun var med andre ord ikke i tvil om at hun skulle tilbake til surfeparadiset, og allerede i 2019 flyttet hun til Santa Teresa.

Etter at hun flyttet har 25-åringen også rukket å finne kjærligheten med en surfeinstruktør. Hun røper videre i videoen at hun ble forelsket i både stedet og ham. De bor nå sammen med tre hunder og noen katter i et hus.

Videre deler hun med seg at flyttingen til et nytt land har forandret mye i livet hennes.

- Et tillegg er at når du og jeg Alice dro hit, da hadde jeg mye problemer med mat og kropp og bildet av meg selv. Og det skjedde noe her som fikk meg på rett spor. Det var som en vending i skiten jeg var i.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Ekskjærester

Bruddet med Widmark preget også Benjamin Ingrosso i ettertid, og i låta «Costa Rica» la han ikke skjul på at han savnet ekskjæresten som hadde flyttet fra Sverige.

Siste tekststrofe lød nemlig: «I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea», eller «Jeg vil dra til Costa Rica så jeg kan hente tilbake min Linnea» på norsk.

- Jeg syns det er litt vanskelig å prate om. Det er derfor jeg trykker det inn i låtene mine, fortalte sangeren til svenske «Nyhetsmorgon», gjengitt av Expressen i 2020.

Etter at det hadde gått en stund etter bruddet, åpnet imidlertid Widmark seg om hvorfor paret valgte å skille lag. Det gjorde hun i et YouTube-intervju, skrev svenske Hänt.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Influenseren skal ha mistet følelsene for Ingrosso og gjorde det derfor slutt. Hun fortalte også at hun hadde tenkt til å slå opp i et helt år før hun faktisk gjorde det.

- Vi var med hverandre i totalt seks år. Jeg var bare 15 da jeg møtte ham. Det var tryggheten i å vite hva man får, har hun tidligere sagt.

LES OGSÅ: - Mor og søster godkjenner alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer