Kathrine Sørland:

- Følte meg så mislykket

Åpner seg om fødselsdepresjonen.

SJOKK: Kathrine Sørland beskriver et liv som ble snudd opp ned da hun ble mamma. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SJOKK: Kathrine Sørland beskriver et liv som ble snudd opp ned da hun ble mamma. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

- Jeg blir egentlig sint når jeg tenker på det og skal snakke om det, fordi jeg skulle ønske at jeg kunne vært mer åpen om det selv der og da til mine nærmeste, i det minste for å ha fått litt hjelp.

Det sier TV-personlighet og tidligere modell Kathrine Sørland (42) i podkasten «Chit Chat med Helle», som ledes av Helle Nordby.

I podkasten åpner Sørland seg om hvordan hun gikk inn i en fødselsdepresjon etter at hun fikk sønnen Leon i 2008.

Fikk sjokk

I podkasten beskriver Sørland en fantastisk graviditet, og kan fortelle at hun var i TV-intervju samme dag som hun hadde termin. Dermed ble virkeligheten snudd på hodet da barnet ble født, og 42-åringen innrømmer at hun fikk «littegranne sjokk».

Kort tid etter at Leon ble født, skulle Sørland reise rundt om i Norge for å spille inn et TV-program. Det førte til at hun i tiden etter fødsel gikk rett i kjelleren, og tror at mye av det var grunnet jobben som hang over henne.

- Jeg følte meg så mislykket. Og fødselen var helt grusom. Altså drit i det damer, ikke gled dere til det der. Sorry, men det er helt grusomt, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer