Sophia Bush og Chad Michael Murray:

- Følte meg presset til å gifte meg med ham

Eksen svarer etter «One Tree Hill»-stjernens utspill.

UENIGE: Sophia Bush (35) uttalte nylig at hun følte seg presset til å gifte seg med Chad Michael Murray (36), og at hun egentlig ikke hadde lyst. Nå har sistnevnte sett seg nødt til å svare. Her er de avbildet i april 2005, den gang de var rette ektefolk. Foto: AP/ NTB scanpix
UENIGE: Sophia Bush (35) uttalte nylig at hun følte seg presset til å gifte seg med Chad Michael Murray (36), og at hun egentlig ikke hadde lyst. Nå har sistnevnte sett seg nødt til å svare. Her er de avbildet i april 2005, den gang de var rette ektefolk. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«One Tree Hill»-stjernene Sophia Bush (35) og Chad Michael Murray (36) var et av Hollywoods hotteste par i 2005, da de tok forholdet et steg videre og giftet seg.

Det ble imidlertid en kortvarig romanse, da de skilte lag året etter.

I et nytt intervju med radiovert Andy Cohen forteller Bush åpenhjertig at hun i utgangspunktet aldri ønsket å gifte seg med skuespiller-kollegaen, men at hun følte seg presset til å gjøre nettopp det.

Ble overtalt

- Hvor gammel jeg var? Jeg vet faktisk ikke, men det var rundt sesong to, forteller Sophia Bush til radioverten, og legger til at «alle har vært 22 og dumme».

- Det var ikke noe jeg egentlig ville gjøre, men vet du hva, det går fint, forteller hun.

På spørsmål fra Cohen om hvordan hun kunne la seg overtale til å gifte seg når hun egentlig ikke ville det, har 35-åringen et klart svar.

LYKKELIGE DAGER: Chad Michael Murray og Sophia Bush avbildet sammen i Los Angeles i juli 2004. Foto: AP/ NTB scanpix
LYKKELIGE DAGER: Chad Michael Murray og Sophia Bush avbildet sammen i Los Angeles i juli 2004. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Bush hevder nemlig produksjonen skal ha vært avhenging av romansen mellom henne og Murray for å få dagene til å gå rundt.

- Hvordan skal du klare å svikte alle? Og orker du å ta kampen? Og når du har sjefer som forteller deg at du er den eneste personen som kan få en person (Murray) til å møte opp i tide, slik at 200 mennesker (resten av produksjonen) skal rekke å se barna sine på kvelden, forklarte hun.

13 år senere

Torsdag forrige uke valgte Chad Michael Murray selv å kommentere Bushs uttalelser om giftemålet. Det gjør han i en offentlig uttalelse via sin talsperson, som blant annet omtaler det hele som «latterlig».

- Chad oppførte seg på en helt profesjonell måte og ville aldri giftet seg for noe annet enn kjærlighet. 13 år etter skilsmissen fra Sophia lever han et svært lykkelig familieliv med sin kone og sine barn, heter det i uttalelsen.

- Han har virkelig gått videre og føler ikke behovet for å engasjere seg i denne type oppførsel, står det videre, ifølge People.

Forklarer seg

I etterkant av radiointervjuet har Sophia Bush tatt til Twitter, etter at mye later til at hennes forklaring er blitt feiltolket av fansen.

Hun hevder nemlig at hun gjorde narr av seg selv under intervjuet.

- Når du driter ut deg selv fordi folk ikke klarer å gi slipp på fortiden, selv om du virkelig ønsker det, og folk heller sprer sladder for å skape upassende drama. Ikke vri om på folks ord! Hvis jeg ikke var tydelig nok, så gjorde jeg narr av meg selv, skriver hun i en Twitter-melding.

- Og hvis alle årene som er gått ikke har bidratt til å gjøre det tydelig at vi alle er voksne nå, og de beste versjonene av oss selv, da vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal si. Og PS: Hvis det at jeg ertet MEG SELV på radioen i dag - for min fortid - føles feil for noen, da beklager jeg, skriver hun i en annen melding.

Saken fortsetter nedenfor.

Seksuell trakassering

Dette er imdlertid ikke første gang det kommer fram i media at ikke alt har vært like glamorøst på settet til den populære tenåringsserien. I november gikk nemlig alle de kvinnelige «One Tree Hill»-skuespillerne ut og anklaget serieskaperen for seksuell trakassering.

Fem år etter at ungdomsserien «One Tree Hill» gikk av skjermen i 2012, sto de kvinnelige skuespillerne, og flere andre som jobbet med serien, fram og fortalte om traumatiserende hendelser på settet.

I et åpent brev publisert i Variety, anklaget de 18 kvinnene serieskaper Mark Schwahn for seksuell trakassering.

Brevet ble skrevet til støtte for Audrey Wauchope, tidligere manusforfatter for serien, som anklaget Schwahn på Twitter for å ha oppført seg upassende, og for å ha klådd på de kvinnelige ansatte.

I brevet, som blant annet er undertegnet av seriens tre kvinnelige hovedroller Sophia Bush, Hilarie Burton og Bethany Joy Lenz, står det at serieskaperens oppførsel under innspillingen av «One Tree Hill» ikke var noen hemmelighet på settet.

«Mange av oss ble, i varierende grad, manipulert psykologisk og følelsesmessig. Mer enn én av oss får fortsatt behandling for posttraumatiske stresslidelser», står det i brevet.

Kvinnene skriver videre at mange av dem ble snakket til på måter som gikk fra «dypt opprørende, til traumatiserende, til rett og slett ulovlig». Et par av dem skal ha bli satt i situasjoner der de følte seg fysisk utrygge, og noen av kvinnene fikk karrierene sine truet, hevdes det i brevet.

LES OGSÅ: Røper nye detaljer om den kongelige dåpen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer