Aleksander Sæterstøl:

- Følte meg nyforelsket

«Farmen kjendis»-deltakeren var overlykkelig da han omsider fikk sett kjæresten sin igjen.

LYKKELIGE KJÆRESTER: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl hadde en aldri så liten pause fra hverandre da Sæterstøl var på «Farmen kjendis»-innspilling i fjor vår. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB
LYKKELIGE KJÆRESTER: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl hadde en aldri så liten pause fra hverandre da Sæterstøl var på «Farmen kjendis»-innspilling i fjor vår. Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er godt inne i den tredje uken i «Farmen kjendis», og tirsdag får TV-seerne se at TV-profil Aleksander Sæterstøl (27) blir svært preget når deltakerne - i kjent stil - skal slakte en gris.

Til Se og Hør forteller Sæterstøl tirsdag at det tårevåte øyeblikket også hadde noe å gjøre med savnet etter kjæresten gjennom snart seks år, Martine Lunde (26), som deltok i det samme TV 2-programmet i 2019.

- Greia er at jeg lengtet hjem. Og da vi skulle slakte den grisen tenkte jeg bare på kjæresten min, for da hun var med i «Farmen kjendis» ble hun veldig lei seg da de slaktet. Jeg ble lei meg, også fordi vi tok livet av den grisen bare for å lage TV. Det var jæskla kjipt rett og slett, uttaler han.

- Helt elektrisk

Selv om savnet etter kjæresten preget ham, gikk det likevel fint, ifølge 27-åringen.

- Ja, for det var så mye å gjøre der inne hele tiden. Og så visste jeg jo at Martine ville at jeg skulle være der inne lengst mulig. Men jeg savnet alt. Mat, familie, telefonen, vennene mine - og henne. Men det gikk overraskende fint.

Hjemkomsten, den var imidlertid av det følelsesladde slaget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.