Lasse Matberg vant «Farmen kjendis» 2021:

- Følte meg ikke veldig velkommen tilbake

Etter en heseblesende finale var det til slutt Lasse Matberg som kunne strekke armene i været. Men seieren, den kostet så det holdt.

SEIER: Dette er vinneren av «Farmen Kjendis». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen kjendis» er over for denne gang, og søndag ble det klart at det er Instagram-profil Lasse Matberg (35) som gikk helt til topps i konkurransen. Det gjorde han etter å ha slått komiker Terje Sporsem (44) i en svært jevn kunnskapskonkurranse.

- Det var et klimaks jeg aldri har kjent makan til. For jeg hadde investert mye mer i dette oppholdet enn jeg egentlig var klar over.Jeg var emosjonelt veldig knyttet til gården, til dyrene og menneskene, forteller vinneren til Se og Hør.

- Ville krone alt

Ifølge Matberg varte finalen i mellom ni og ti timer. Akkurat dét var en prøvelse.

- Da finalen var ferdig var det en så stor lettelse. Det var en himla lang dag. Jeg skulle opp mot kanskje den smarteste og mest praktisk anlagte på gården, og ville krone alt med å levere så godt jeg kunne i finalen, og det klarte jeg.

Han beskriver følelsen underveis i den store finalen:

- Jeg følte jeg var i en god flyt. Jeg tenkte «hva skjer her nå»? Svarte jeg feil, svarte Terje feil. Svarte jeg rett, svarte han rett. Om jeg var nølende og ikke visste svaret klarte jeg å hente fram det rette svaret likevel. Jeg var så lite stressa og bare koste meg. Det er vanskelig å sette ord på den følelsen jeg hadde. Jeg har ikke opplevd makan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer