«Farmen» 2020:

- Følte meg ikke lurt da jeg var der

Slik gikk det da Lene Egeland Hogstad gikk fra «Farmen» til «Torpet».

TREKKER SEG: «Farmen»-deltaker Lene Egeland Hogstad takker for seg. Her med programleder Mads Hansen. Foto: Espen Solli / TV 2
TREKKER SEG: «Farmen»-deltaker Lene Egeland Hogstad takker for seg. Her med programleder Mads Hansen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld var «Farmen»-eventyret over for den 44 år gamle sørlendingen Lene Egeland Hogstad.

Deltakeren måtte se seg slått av førstekjempe Tove Moss Lohne (35) i melkespann, men det betydde likevel ikke at drømmen om å vinne «Farmen »var helt utelukket av den gang.

Etter å ha blitt slått ut fikk Hogstad sjansen til å kjempe seg inn igjen, gjennom «Farmens» sidekonkurranse «Torpet». I mandagens episode av sistnevnte konkurranse velger imidlertid 44-åringen å trekke seg.

Overfor Se og Hør forteller hun at deltakerne på «Torpet» lurte henne til å trekke seg.

FLØRT: Allerede i første episode kunne man se av Kjetil og Wiktoria fikk en god tone. Nå forteller dem om hva ståa er i dag. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ TV 2/ Rød Løper Vis mer

- Føltes ikke riktig

- Det var tre vidunderlige deltakere der, og jeg ble så glad i dem. De fortalte at de hadde kommet så nærme hverandre så jeg ville ikke ødelegge noe der inne, forteller hun.

De andre på «Torpet» hadde en taktikk om å lure deltakerne til å tro at alle andre som hadde kommet inn på gården hadde trukket seg. Karianne Amlie Wahlstrøm (29), Mathias Scott Pascual (27) og Olav Harald Ulstein (58) lurte dermed 44-åringen.

- Jeg merket også at det å skulle gå i kamp, og kanskje bli der, ikke føltes helt riktig. Det var så lenge til vinneren av «Torpet» skulle få komme inn på gården igjen, at håpet var litt langt unna, fortsetter hun.

Ifølge Hogstad tok hun det rette valget da hun takket for seg og valgte å reise hjem til familien.

- Det er morsomt å se i ettertid at de lurte meg, for jeg følte meg ikke lurt da jeg var der. Jeg er lettlurt, men samtidig ikke et konkurransemenneske, så det var det rette for meg, sier hun lattermildt.

HUMOR?: Nei, mener Kine. Vis mer

Forberedt

Hogstad påpeker at hun har fått venner for livet, og føler seg som en vinner til tross for at hun ikke stikker av med seieren på tv-gården.

Da 44-åringen røk ut av «Farmen» søndag kveld fortalte hun til Se og Hør at hun øvde mye på melkespann før hun ankom gården.

- Jeg er sabla god på melkespann, og forberedte meg mentalt på å knuse den lille vennen min, fortalte hun.

UTE AV «FARMEN»: Kjetil Kirk (27) gikk seirende ut av årets første tvekamp i «Farmen», der han møtte østfoldingen Jostein Grav (58). Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Sørlendingen tok imidlertid ikke med i beregningen at det er andre forhold under en tvekamp enn hjemme i Flekkefjord, og at dommer og programleder Mads Hansen sørger for at reglene følges til punkt og prikke.

Plutselig satt hun fra seg spannene uten at de andre deltakerne fikk med seg hva som skjedde.

- Jeg hørte et klunk, og visste det ble fanget opp av kameraene. Det var ikke noe poeng i å late som noe annet, selv om de andre sa at «hun var ikke nedi».

- Var det noen som trodde du ga deg med vilje?

- Noen trodde det, men det gjorde jeg faktisk ikke. Men jeg ble kjempeoverrasket, for hjemme hadde jeg stått dobbelt så lenge. Men jeg dreit meg ut, og det er bare min egen feil. Jeg tenkte jeg ikke skulle banne på tv, men jeg tror jeg sa «faen» da jeg tapte, sa hun.

LES OGSÅ: Avslørte seg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer