Brast i gråt etter «Torpet»-seier:

- Følte meg helt tom

Daniel Godø ble et fullverdig medlem av «Farmen». Men akkurat det skjedde ikke uten dramatikk.

FIKK KLEM: Daniel Godø er inne i «Farmen»-varmen etter å ha vunnet «Torpet». Her får han en klem av Amalie Lund etter seieren. Foto: Alex Iversen / TV 2

FIKK KLEM: Daniel Godø er inne i «Farmen»-varmen etter å ha vunnet «Torpet». Her får han en klem av Amalie Lund etter seieren. Foto: Alex Iversen / TV 2

Vis mer
Publisert

Natt til onsdag ble onsdagens «Farmen» sluppet på TV 2 Play. Der finner også «Torpet»-finalen sted, der Daniel Godø (29), Mohammed Sarmadawy (28) og Amalie Lund (23) gjør opp seg imellom hvem av dem som til slutt får komme inn på «Farmen» som et fullverdig medlem på gården.

Etter en heseblesende kunnskaps- og hinderløypekonkurranse var det til slutt Godø, som var med i TV 2-programmet i 2014 og som har vært på «Torpet» i hele høst, som kunne strekke armene i været.

Men det var likevel flere tårer enn jubelbrøl som brøt ut etter at avgjørelsen falt - i hvert fall for vinneren selv, som under deler av konkurransen lå litt bakpå.

NERVEPIRRENDE: Grethe og Daniel møttes til den aller siste duellen på «Torpet», før deltakerne skal inn på «Farmen» for å kjempe om en plass der. Video: TV 2 Play/Rød Løper Vis mer

- Ble stresset

På et tidspunkt lå nemlig Sarmadawy foran med 6-5, men det endte til slutt 8-6 i favør Godø.

- Jeg ble så fort sliten og bekymret. Jeg kjente at dette er en konkurranse som egentlig er veldig gøy og passet meg fint, men da vi kom igang svarte Mohammed rett først og kommer tilbake til neste spørsmål foran meg. Jeg lå bakpå fra start, ble stresset og tenkte at dette var mye tyngre enn jeg noensinne hadde trodd, forteller «Torpet»-vinneren til Se og Hør.

Han fortsetter:

- Mohammed var helt vill, og da han ledet 6-5 tenkte jeg at jeg ville unnet ham en seier. Samtidig ville jeg jo vinne selv, men fryktet at dette ikke kom til å gå.

FORBANNA: Nils Kvalvik måtte forlate «Farmen» etter den mye omtalte fyllefesten i 2020. På «Torpet» ett år måtte han igjen pakke sakene sine etter regelbrudd. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Tok til tårene

Etter drøye to måneder på den lille sidegården, legger ikke 29-åringen skjul på at alt føltes som en drøm, noe som ikke var ekte.

- Jeg klarte ikke å ta det innover meg, jeg følte meg helt tom. Vi hadde vært inne på «Torpet» så lenge, så det å vinne føltes bare helt uvirkelig. Jeg var glad, men følte meg også så alene - og redd for at de andre ville støte meg litt ut. Og jeg skjønner veldig godt at de ikke ville ha inn en ny deltaker helt på tampen.

TÅREVÅTT: Etter en intens kamp var det en følelsesladet Daniel Godø som kunne juble høyest. Foto: Alex Iversen / TV 2
TÅREVÅTT: Etter en intens kamp var det en følelsesladet Daniel Godø som kunne juble høyest. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Derfor rant også tårene da det ble klart at Godø var klar for «Farmen» - for andre gang.

- Ja, jeg begynte å gråte. Og jeg gråt masse, bedyrer han.

- Ble nesten redd

- Synes du det er ubehagelig, altså det å gråte på TV foran hundretusener av TV-seere?

- Nei, det går greit det, og jeg har lært meg at alle som gråter på TV gjør det av en ekte grunn. Jeg er ikke en som gråter ofte, men etter åtte uker der inne med det slitet... Jeg følte på en måte at jeg nå begynte på noe nytt.

EXIT: Det var Gunnar Svingen og Robert Scott som møttes til tvekamp i en episode av «Farmen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Det som overrasket ham mest var at Sarmadawy og Lund forsvant så fort fra kampplassen.

- Brått sto jeg der ganske alene. Og jeg trengte virkelig en klapp på skulderen, et «stå på videre, Daniel». Jeg ble nesten redd for at de andre ikke ville ha meg der. Men det fikk jeg raskt motbevist, for de var helt fantastiske - og tok meg sykt godt imot. Det tok bare den ene dagen, så var jeg inne i varmen for fullt.

- Litt paranoid

Han er veldig glad for at de andre deltakerne inkluderte ham og hyllet ham på den måten de gjorde etter seieren som sikret ham plassen på gården.

- Jeg hadde ingen grunn til å frykte noe som helst. Det var en drøm å vinne denne finalen. Men helt uvirkelig på samme tid. Og det ble så sterkt når Mohammed og Amalie var borte med et knips. Det var så rart hele greia. Jeg fikk gitt dem en klem, men det var ikke så mye mer. Og jeg sto igjen der med en stor klump i halsen.

LANGT, MEN IKKE LENGST: Amalie Lund og Mohammed Sarmadawy måtte reise hjem etter onsdagens episode. Foto: Alex Iversen / TV 2
LANGT, MEN IKKE LENGST: Amalie Lund og Mohammed Sarmadawy måtte reise hjem etter onsdagens episode. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Så hvordan var dagene som fulgte?

- I starten var jeg for det meste ganske stresset. Jeg tenkte mye, og var innstilt på å gå i kamp. Jeg ble litt paranoid. Men jeg hadde ikke trengt å være det. Jeg gjorde kanskje meg selv litt stusselig, men jeg følte nesten at jeg måtte det. Det gikk seg heldigvis fort til, for den gjengen der er bare så god og fin. Det er klart man blir litt ydmyk av å komme inn som en inntrenger i uke 9, forteller «Torpet»-vinneren til Se og Hør.

Søndag var det Robert Michael Scott (54) som røk ut av programmet, og kommende søndag er det klart for enda en «Farmen»-tvekamp.

SØT MUSIKK: Tonje og Simon fant tonen på «Farmen», og har bevart den gode stemningen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Om «Farmen»-oppholdet: - Reddet forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer