UTROLIG PÅKJENNING: - Jeg var skikkelig stolt over at jeg hadde turt å stille opp i Skal vi danse. Det var en utrolig påkjenning å skulle danse foran hele Norges befolkning, og da jeg røyk ut… Da føltes det som at jeg hadde blitt dumpet. Av et  Foto: SCANPIX
UTROLIG PÅKJENNING: - Jeg var skikkelig stolt over at jeg hadde turt å stille opp i Skal vi danse. Det var en utrolig påkjenning å skulle danse foran hele Norges befolkning, og da jeg røyk ut… Da føltes det som at jeg hadde blitt dumpet. Av et Foto: SCANPIXVis mer

- Følte meg dumpa av et helt folk

Jenny Skavlan om sitt verste øyeblikk i karrieren.

SEHER.NO: 19. september 2008 stormet Jenny Skavlan (23) av parketten med tårer i øynene. Hun hadde akkurat blitt slått ut av "Skal vi danse", og den dag i dag er nederlaget for Hanne Krogh det verste øyeblikket i karrieren hennes. 

- Da jeg stor der, og bare ventet på stemmene fra publikum… Ja, da håpet jeg så inderlig at det var Hanne Krogh som skulle ryke ut. Hanne Krogh, tenkte jeg, de fansene dine kan ikke sende sms engang. Du ha’kke sjans. Jeg er sms-generasjonen, for svingende, sier hun til Elle, og legger til:

- Og jeg husker at jeg tenkte på de unge speiderguttene som synes jeg var lekker i Grandiosa-reklamen. Nå er det bare å samle speidertroppene, tenkte jeg. Det er nå jeg trenger dere.

Men til tross for speidertroppene og Grandiosa-fansen, ble det ikke Full pakke for Jenny denne kvelden. Og det svei.

- Jeg var skikkelig stolt over at jeg hadde turt å stille opp i Skal vi danse. Det var en utrolig påkjenning å skulle danse foran hele Norges befolkning, og da jeg røyk ut… Da føltes det som at jeg hadde blitt dumpet. Av et helt folk, sier hun til Elle.

Men det er ingen tvil om at hun har reist seg igjen etter nederlaget. Nå spiller hun inn en ny film og har fått egen kleskolleksjon for Bik Bok.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Roter meg bort i det rareste