<strong>DOLKET I RYGGEN:</strong> Bjørkholen syntes det var overraskende at hun ble stemt ut. Foto: TVNorge
DOLKET I RYGGEN: Bjørkholen syntes det var overraskende at hun ble stemt ut. Foto: TVNorge Vis mer

- Følte meg absolutt dolket i ryggen

«71 Grader Nord»-deltageren skjønte lite da hun røk ut.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag kveld måtte en ny deltager ut av «71 Grader Nord», og det var Rena-jenta Hedda Bjørkholen (26) som ble stemt ut.

- Det var bittert og veldig surt, når man vet at andre er mindre motivert, og fremdeles er det jeg som må reise hjem. Jeg synes jeg hevdet meg mer enn andre, og da er det veldig kjedelig. Det kom som en stor overraskelse, så jeg rakk ikke helt å reagere der og da, sier hun til Seher.no.

Selv trodde hun at hun var i en allianse som ville holde, men ting hadde utviklet seg siden den forrige utvelgelsen. Marit Ferstad Martinsen (24) ga uttrykk for at hun var lei seg for at hun dolket en medspiller i ryggen. Og slik føltes det også for Bjørkholens del.

- Jeg følte meg så absolutt dolket i ryggen. Et par av oss var jo i en allianse, og den skulle være klar. Men det viste seg at den ikke var det likevel. Jeg vet ikke hva som var blitt endret fra forrige utvelgelse. Da lå jeg helt i toppen, og nå var jeg klart sist.

Vidar Holmen (37) sa i episoden at han var lei av kjeftingen og smellingen fra Hedda. Men Bjørkholen er ikke enig i at hun kjeftet på andre deltagere.

- Det er jeg absolutt ikke enig i. Vidar og jeg hadde våre uenigheter, men når han kommer med alt det «jattet» sitt, slår jeg heller gjennom enn å holde kjeft. Jeg synes han kom med mye pisspreik, og da sier jeg ifra. Men noen er vel mer hårsåre enn andre, sier hun til Seher.no.

Holmen bekrefter uenighetene deltagerne i mellom, og mener det var deilig at Bjørkholen måtte hjem.

- Jeg opplevde at hun var ute etter meg allerede fra den første episoden. Da havnet vi i tottene på hverandre under en navigeringsoppgave. Etter det prøvde hun alltid å slå ned på meg. Sånn sett var det jævlig deilig at hun stakk, da fikk jeg oksygen igjen. Men jeg har ingen problemer med henne i dag, det ble bare litt mye der og da. Det er greit å si ifra, men jeg reagerte på måten hun sa ifra på, sier han til Seher.no.

26-åringen har i dag en god tone med de andre deltagerne, til tross for at hun ble dolket i ryggen.

- Vi er venner alle sammen. «71 Grader Nord» er et spill der man gjør det man må for å redde seg selv. Jeg glemte kanskje å spille fordi jeg koste meg sånn på turen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bare lo da kjæresten fridde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer