Matthew Perry:

- Følte jeg kom til å dø

Matthew Perry innrømmer at han slet under «Friends»-innspillingen.

ÆRLIG: «Friends»-skuespiller Matthew Perry innrømmer at han slet med å spille Chandler Bing under innspillingen av seriesuksessen. Her med medskuespillerne David Schwimmer (i midten) og Matt LeBlanc i 2002. Foto: Stewart Cook / REX / NTB
ÆRLIG: «Friends»-skuespiller Matthew Perry innrømmer at han slet med å spille Chandler Bing under innspillingen av seriesuksessen. Her med medskuespillerne David Schwimmer (i midten) og Matt LeBlanc i 2002. Foto: Stewart Cook / REX / NTB Vis mer
Publisert

Denne uken kom den etterlengtede gjenforeningen mellom de seks skuespillerne i seriesuksessen «Friends», som gikk på skjermen fra 1994 til 2004.

Stjernene fra komedien var alle samlet for å mimre over tiden under «Friends»-innspillingen. I spesialepisoden kom det blant annet frem at Jennifer Aniston (52) og David Schwimmer (54) hadde en liten flørt på gang.

VEKKER REAKSJONER: I et klipp fra 1998 kan se den tidligere «Late Show»-verten David Letterman sutte på «Friends»-stjerna Jennifer Anistons hår. Nå har videoen funnet sin vei tilbake til sosiale medier. Foto: NTB / CBS Vis mer

- Kom til å dø

Flere fra «Friends»-besetningen lettet også på sløret om innspillingstiden, deriblant Matthew Perry (51), som spilte vittige og sarkastiske Chandler Bing.

I den nye episoden innrømmet 51-åringen at han slet med å spille Bing i situasjonskomedien. Årsaken var at han var bekymret for å opptre foran seriens live-publikum. TV-serien hadde nemlig som regel publikum under innspillingen, bestående av noen hundre fans.

Perry fryktet rett og slett at tilskuerne ikke skulle synes han var morsom nok. Det skriver Independent.

GJENFORENING: «Friends»-skuespillerne var samlet for å minnes tiden under innspillingen av den populære TV-serien. Foto: Terence Patrick / HBO Max / AP
GJENFORENING: «Friends»-skuespillerne var samlet for å minnes tiden under innspillingen av den populære TV-serien. Foto: Terence Patrick / HBO Max / AP Vis mer

- Jeg følte at jeg kom til å dø hvis de ikke lo, forteller han åpenhjertig til medskuespillerne Schwimmer og Courteney Cox (56).

- Det er ikke sunt, det er helt sikkert, men noen ganger sa jeg en replikk, og så lo de ikke. Jeg begynte å svette og fikk krampetrekninger hvis jeg ikke fikk den responsen jeg ønsket, deler han videre, og legger til:

- Jeg friket ut.

TILBAKE: HBO Max har publisert de første bildene fra Friends The Reunion. Den har premiere 27. mai, men i Norge må HBO-brukere vente lengre med å få se. Vis mer

Perrys innrømmelse overrasket «Friends»-kollegaen Lisa Kudrow (57).

- Du fortalte oss ikke dette. Jeg kan ikke huske at du noen gang sa det, sier hun.

Hvorpå 51-åringen svarte at han hadde følt det slik hver eneste kveld.

Slektninger

En rekke avsløringer har dukket opp i forbindelse med lanseringen av «Friends»-gjenforeningen, noen mer oppsiktsvekkende enn andre.

Eksempelvis var Perry og Cox et TV-ektepar i den populære TV-serien. Karakterene deres giftet seg, fikk barn og gikk til anskaffelse av hus sammen.

Det overraskende er at Perry og Cox ikke bare var familie på skjermen, men også er det i virkeligheten, ifølge CNN.

TV-PAR: «Friends»-stjernene Matthew Perry og Courteney Cox' karakterer var gift i den populære TV-serien. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
TV-PAR: «Friends»-stjernene Matthew Perry og Courteney Cox' karakterer var gift i den populære TV-serien. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer

Gjennom en undersøkelse på MyHeritage fant nemlig kanalen ut at 51-åringen og TV-kona var ellevemenninger, og at begge to er i slekt med William Osbern Haskell III og Ellen Haskell. Sistnevnte par bodde i Storbritannia på 1600-tallet, ifølge rapporten.

Ellen og hennes to sønner emigrerte til USA i 1635, og mens Perrys slekt kan spores tilbake til Ellens sønn William, er sistnevntes bror Roger en av Cox' forfedre.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane somJennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

- Vi gikk gjennom dette slektstreet veldig nøye og sjekket hvert eneste navn. Vi fant flere punkter som støtter det, og vi har tillit til at de er i slekt, sa Roi Mandel, lederen for MyHeritage til CNN.

Han mente også at det ikke er særlig overraskende at de er beslektet, spesielt når man går såpass mange generasjoner tilbake i tid.

Verken Cox eller Perry har foreløpig uttalt seg om relasjonen.

LES OGSÅ: Gjenskaper ikonisk «Friends»-øyeblikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer