Cynthia Bailey:

- Følte ikke vi var venner lenger

Realitystjernen åpner seg om hvorfor hun skal skilles.

SKILLES: Cynthia Bailey og ektemannen Mike Hill er midt i skilsmisseprosessen, og nå avslører hun hvorfor. Foto: Skjermdump fra Instagram
SKILLES: Cynthia Bailey og ektemannen Mike Hill er midt i skilsmisseprosessen, og nå avslører hun hvorfor. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Den amerikanske TV-personligheten Cynthia Bailey (55), som er mest kjent for å ha vært med i «Real Housewives of Atlanta», avslørte forrige måned at hun og ektemannen Mike Hill skal skilles (52).

Etter at paret hadde vært sammen i litt over ett år, bestemte Hill seg for å å ta forholdet et steg videre å fri til det han trodde var kvinnen i sitt liv. Lykken varte dog ikke lenger enn to år.

TILLITSBRUDD: I den nyeste sesongen av «Bloggerne» på TV 2 får vi et innblikk i Monica og Chris Nyhus sitt ekteskap. De avslører at det ikke alltid har vært en dans på roser. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Mandag gjestet Bailey podkasten «Two Ts in a Pod», som ledes av «Real Housewives»-kollegaene Tamra Judge (55) og Teddi Mellencamp Arroyaves (41).

Der avslører Bailey hvorfor ekteskapet tok slutt. Det skriver blant andre People.

- Ikke min første gang

- Jeg følte at vi ikke var venner lenger. Jeg følte bare at det var på vei mot at vi ikke kommer til å bli venner, dersom vi ikke tok det rolig, innrømmer realityprofilen, før hun fortsetter:

- Dette er ikke min første gang. Jeg tror vennskap bare må være der i et ekteskap. Altså, kjærlighet er flott, men vennskapet må være der. Jeg vil virkelig være sammen med min beste venn.

På spørsmål om hvordan 55-åringen har det, innrømmer hun at hun både har gode og dårlige dager:

- Jeg tror ingen av oss angrer på at vi valgte å gå videre på den måten vi har bestemt oss for. Vi går fortsatt gjennom prosessen med skilsmissen, så teknisk sett er vi fortsatt gift. På min side er det fortsatt mye respekt, og jeg føler fortsatt at han er mannen min.

Videre forteller Bailey at hun tok av seg gifteringen dagen før hun og Hill offentliggjorde at de skulle skilles.

Men til tross for at de nå går gjennom en tøff tid, legger hun ikke skjul på at det fortsatt er god stemning mellom dem.

LES OGSÅ: Om eksen: - Jeg elsker ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer