- Følte de anklaget meg for å være en dårlig mor

Tobarnsmoren Elisabeth brøt sammen på «Luksusfellen».

<strong>FØLTE SEG LURT:</strong> - De hadde sagt at de ikke var interessert i å framstille meg negativt på TV, men så bombarderte de meg med beskyldninger som jeg følte ikke stemte, sier Elisabeth til Seher.no. Foto: TV3
FØLTE SEG LURT: - De hadde sagt at de ikke var interessert i å framstille meg negativt på TV, men så bombarderte de meg med beskyldninger som jeg følte ikke stemte, sier Elisabeth til Seher.no. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: I onsdagens episode av «Luksusfellen» på TV3, møter vi tobarnsmoren Elisabeth fra Bergen som sliter med økonomiske problemer.

Pengene bruker hun på klær, sminke og alt annet enn regninger. Når den kreative 34-åringen ikke tegner eller rir, er hun gjerne å finne i en av byens butikker.

- Jeg er nok en impulsiv shopper. Det er stort sett aldri planlagt, sier hun i kveldens episode.

Postkassen har blitt Elisabeths verste fiende, og hun har fullstendig mistet oversikten over egen økonomi. Hun stuer bort skumle brev, og legger de uåpnet i plastikkposer.

- Jeg har et veldig anstrengt forhold til å gå i posten. De skumleste brevene jeg har fått, har det stått Bergen Tingrett på, og da står det jo varsel av tvangssalg eller noe, forklarer hun.

I episoden kommer det fram at hvis Elisabeth fortsetter slik, så mister hun leiligheten sin. Nettopp derfor har «Luksusfellens» eksperter satt på saken.

Når 34-åringen sammen med Elin Ørjasæter setter seg ned og går gjennom uåpnede brev, oppdager de et brev fra tingretten hvor det står at hun kan bli kastet ut at leiligheten om tre uker, ettersom hun ikke har betalt fellesutgiftene på leiligheten.

- Du lar din konvoluttskrekk være en unnskylding for ikke å ta boligen på alvor, sier Ørjasæter og setter tobarnsmoren til veggs.

Elisabeth reagerer med å bryter sammen i tårer, men innser fort at her må hun legge om på luksusvanene sine.

Til Seher.no forteller hun hvorfor hun reagerte som hun gjorde. Både hun og TV-teamet visste nemlig om brevet før det tilsynelatende ble funnet for første gang i episoden.

- Jeg begynte å gråte fordi jeg følte meg lurt. De hadde sagt at de ikke var interessert i å framstille meg negativt på TV, men så bombarderte de meg med beskyldninger som jeg følte ikke stemte.  Jeg hadde ikke trodd at de skulle få meg til å gråte på TV, men jeg følte de anklaget meg for å være en dårlig mor.

34-åringen forteller at økonomiekspertene Hallgeir Kvadsheim og Elin Ørjaseter beklaget episoden i etterkant.

- De beklaget etterpå og sa de hadde fått litt dårlig samvittighet. Men jeg forstår at det er TV og at man skal lage underholdning, så jeg skjønner at det ble sånn, sier hun til Seher.no.

Elisabeth har to sønner i skolealder, og innrømmer at hun hadde betenkeligheter med å være med i TV-serien.

- Han eldste er konfirmant og er litt bekymret for at vennene han skal se det, ettersom de vanligvis ser Paradise Hotel som begynner rett etterpå. Jeg hadde jo betenkeligheter med å melde meg på ettersom unger ofte tenker at dersom man er med på Luksusfellen, så betyr det at man er fattig, sier hun til Seher.no.

Etter «Luksusfellen»-ekspertenes opprydding, forsvant imidlertid konvoluttskrekken til Elisabeth, og hun har også blitt flinkere til å begrense shoppingen.

- Jeg har blitt flinkere til å tenke meg om. Jeg tenker gjennom om jeg ha det, om jeg trenger det. I dag henter jeg posten hver dag, og har ikke lenger skrekk for postkassa.
 
«Luksusfellen» sendes på TV3 onsdager 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lykken tok slutt etter Luksusfellen
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer