«71 grader nord»-Caroline mistet faren i kreft

- Følte at livet mitt var over

Realityprofilen er sikker på at hennes avdøde pappa ville vært stolt av henne nå.

STORT TAP: Caroline Nitter, her på årets Reality Awards, forteller om sorgen etter pappas død. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør.
STORT TAP: Caroline Nitter, her på årets Reality Awards, forteller om sorgen etter pappas død. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Caroline Nitter (25) ble et kjent fjes etter at hun deltok i realityserien «Ex on the Beach - Afterski». Siden har hun kastet glans på røde løpere, delt glamorøse bilder i sosiale medier og er nå å se i «71° nord - Norges tøffeste kjendis».

Tilsynelatende er livet en dans på roser for 25-åringen, men Nitter fikk tidlig føle på sorg og tap. 18 år gammel mistet hun faren i kreft.

- Faren min ble veldig syk og gikk bort. Da fikk jeg sjokk. Jeg var så pappa-jente. Han har alltid vært mitt forbilde, forteller Caroline i «71° nord».

STIKK: Cristian Brennhovd og Caroline Nitter delte ut pris sammen på «Reality Awards», og da benyttet hun muligheten til å komme med stikk til eksens flørt, Monica «Moccababe» Gaustad. Video: Reality awards Vis mer

Livet over

Nitter beskriver en aktiv oppvekst med mye turer og friluftsliv. Familien var nettopp kommet hjem fra en ski-ferie i 2016, da faren hennes fikk vondt i kneet.

Han var selv lege, men tenkte i begynnelsen ikke så mye over smerten. Men det var kreft, og da det ble oppdaget gikk det raskt.

- Han jobbet jo med kreftsyke pasienter selv, og da glemmer man kanskje litt sin egen helse. Så ble han borte bare ni måneder senere, og da følte jeg at «nå er livet mitt seriøst over», sa 25-åringen i podkasten «Chit-chat med Helle».

Caroline Nitter forteller om sin opplevelse fra da hun møtte sjaman Durek. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

TV-profilen sa at hun gikk gjennom både fornektelse og sjokk etter farens bortgang. Lenge forsøkte hun å bli akkurat den hun følte at faren ville at hun skulle være, noe som bare gjorde vondt verre.

- Det var langt ifra det som skulle til for at jeg skulle bli lykkelig, for jeg ble jo så deprimert til slutt at jeg måtte bare rømme til Bali, rett og slett, sa hun i podkasten.

Takknemlig for livet

Til Se og Hør har influenseren fortalt at den vonde erfaringen har gjort henne mer takknemlig for livet.

- Man må jobbe litt med å være takknemlig for de øyeblikkene man har. Det er jo noe man alltid bærer med seg, men som man lærer seg å leve med, sa hun.

SPORTY SIDE: I «71° nord – Norges tøffeste kjendis» har Nitter overrasket alle med sitt pågangsmot og driv. Foto: Warner Bros. Discovery
SPORTY SIDE: I «71° nord – Norges tøffeste kjendis» har Nitter overrasket alle med sitt pågangsmot og driv. Foto: Warner Bros. Discovery Vis mer

På tur med de andre kjendisene i «71° nord» har Nitter imponert stort. Hun har tatt utfordringer på strak arm, og vist mange nye sider av seg selv. Hun tror at faren ville vært stolt av innsatsen.

- Han syntes jeg var litt for jålete, men han hadde vært stolt av at jeg skulle gå på tur. Da hadde han vært fornøyd, sier hun i programmet.

I barndommen gikk Caroline mye på tur, mens hun i voksen alder har skapt store overskrifter for skjønnhetsinngrep og skandale-TV. Hun ser på seg selv som sesongens «underdog», og gleder seg til å overraske seerne.

NYE VENNER: Deltakelsen i TV-konkurransen ble starten på mange nye vennskap. Bakerst fra venstre: Kevin Lauren, Bilal Saab, Anne Rimmen, Terje Sporsem, Maria Stavang, Niklas Dyrhaug, Caroline Nitter, Arman Surizehi, Johanne Killi og Annema Yuval. Foran er programleder Tom Stiansen. Foto: Morten Eik / Se og Hør
NYE VENNER: Deltakelsen i TV-konkurransen ble starten på mange nye vennskap. Bakerst fra venstre: Kevin Lauren, Bilal Saab, Anne Rimmen, Terje Sporsem, Maria Stavang, Niklas Dyrhaug, Caroline Nitter, Arman Surizehi, Johanne Killi og Annema Yuval. Foran er programleder Tom Stiansen. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

– Jeg føler meg veldig heldig. Jeg er ikke idrettsstjerne, og jeg har ikke et godt rykte å opprettholde. Jeg har alt å vinne på dette, sier Nitter til Se og Hør. Hun er ikke opptatt av hva andre måtte mene om henne.

– Jeg vil ikke bevise noe for andre, men jeg håper at jeg blir stolt av egen innsats, fortsetter hun.

DATING-SMELL: Caroline Nitter nyter singellivet, men det fører også med noen smeller på datingfronten. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Vil slå eksen

Et annet mål for turen er å slå eks-kjæresten Cristian Brennhovd (24), som i fjor havnet på sjetteplass i samme program.

– Det er så motiverende. Han hadde en fordel i at han er sterk, men jeg tror vi er like sta. Jeg er kanskje til og med hakket staere enn ham, så kanskje jeg kan slå ham på det. Jeg går 100 prosent for seier, slår influenseren fast.

TOK SLUTT: I januar ble det slutt mellom Nitter og kjæresten gjennom to år, Cristian Brennhovd. De møttes under innspillingen av «Ex on the Beach – Afterski». Foto: Espen Solli
TOK SLUTT: I januar ble det slutt mellom Nitter og kjæresten gjennom to år, Cristian Brennhovd. De møttes under innspillingen av «Ex on the Beach – Afterski». Foto: Espen Solli Vis mer
FIKK SKRYT: I fjor fikk Cristian Brennhovd skryt for sin innsats i «71° nord», og nå håper Nitter å slå eksens sjetteplass. Foto: Warner Bros. Discovery
FIKK SKRYT: I fjor fikk Cristian Brennhovd skryt for sin innsats i «71° nord», og nå håper Nitter å slå eksens sjetteplass. Foto: Warner Bros. Discovery Vis mer

Før avreise fortalte Nitter at hun var åpen for en flørt, og at valget da ville falle på artist Kevin Lauren (35). De to fikk en svært god tone. I ettertid har de hintet om en liten flørt, uten å utdype hva som skjedde på tur.

Nitter har avslørt at hun viste Kevin brystene som en bursdagsgave, og innrømmer at de etter hvert fikk kjeft av produksjonen.

FJELLFLØRT: Caroline fortalte før avreise at hun var åpen for en fjellflørt, og fant raskt tonen med artist Kevin Lauren under innspillingen. Foto: Warner Bros. Discovery
FJELLFLØRT: Caroline fortalte før avreise at hun var åpen for en fjellflørt, og fant raskt tonen med artist Kevin Lauren under innspillingen. Foto: Warner Bros. Discovery Vis mer

– Vi fikk tilsnakk av produksjonen om at dette var et familieprogram. Og det er noen ting vi ikke kommer til å ta med fordi det er for drøyt, sier hun muntert.

I dag er 25-åringen singel.

– Kjærligheten går til helvete. Mitt kjærlighetsliv er ikke-eksisterende. Jeg er ikke på dater’n, og jeg føler også at det ikke er noen som egentlig dater nå, sier hun.

IRRITERT: Kevin Lauren og Caroline Nitter har fått eget telt i «71° nord-kjendis». Det skaper problemer. Video: Rød Løper/TVNorge/Discovery+ Vis mer

LES OGSÅ: - Egentlig ikke dette jeg skulle gjøre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer