<strong>GRUET SEG:</strong> Henriette Brusgaard gruet seg til å snakke engelsk under innspillingen av Alt for Norge. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GRUET SEG: Henriette Brusgaard gruet seg til å snakke engelsk under innspillingen av Alt for Norge. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Følte at jeg mistet halve meg selv

Tv-innspillingen bød på utfordringer for Henriette Bruusgaard. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Henriette Bruusgaard fra TvNorges høstlansering nederst i saken 

SEHER.NO: Henriette Bruusgaard har denne våren gjort seg bemerket som programleder for TVNorges seersuksess «Alt for Norge», der norsk-amerikanere konkurrerte i særnorske tradisjoner i kampen om få møte sin norske slekt.

Bruusgaard beskriver innspillingen som et eventyr, men innrømmer at det var en ting hun gruet seg til før TV-opptakene gikk igang.
 
- Jeg gruet meg til å være programleder på engelsk. Det var en utfordring. Det er ikke noe veldig mange pleier å være så jeg tenkte «Å nei, dette blir kjipt. Nå kommer jeg til å få veldig mye tyn», men det gikk overraskende bra, sier Henriette Bruusgaard til Seher.no.  

Men selv om Oslo-jenta er fornøyd med egen engelskuttale i programmet, forteller hun at språket til tider kunne by på vanskeligheter i møtet med deltagerne.
 
- Det føles som om du mister halve deg selv. Når du snakker et språk som du ikke mestrer hundre prosent har man ikke den samme frihetsfølelsen. Du kan ikke bare skyte inn en vits her og en spøk der, for det blir ikke like morsomt. Det stopper litt opp, man blir hemmet. Så jeg vil kalle det femti prosent av meg selv, forteller Henriette.

Torsdag gikk Doug Miner (34) av med seieren i «Alt for Norge», og programserien er dermed over på TvNorge. Men Henriette kommer snart tilbake på kanalen. Til høsten er hun programleder, på norsk, i «Hvem kan slå Aamodt og Kjus».

- Det blir dødsgøy. De er fantastiske og legendariske og veldig hyggelige gutter så det tror jeg blir kjempegøy. Det blir en utfordring fordi dette er en ny sjanger for meg, og de to har kjent hverandre siden de var barn. Jeg tar utfordringen på strak arm, det er morsomt når det er noe å strekke seg etter i jobben, sier Bruusgaard til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!
 
LES OGSÅ: - Hun er en ufattelig vakker kvinne
 
Se Henriette snakke om sin engelsk-frykt her:


[obj:media:8691]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer