Jada Pinkett Smith:

- Følte at alt kunne bli løst med sex

Hollywood-stjernen mener hun var sexavhengig.

STJERNEPAR: Skuespillerparet Will Smith og Jada Pinkett Smith har vært et av Hollywoods mest profilerte par siden midten av 90-tallet. I sine yngre dager skal Jada ha vært sexavhengig, røper hun nå. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Skuespillerparet Will Smith og Jada Pinkett Smith har vært et av Hollywoods mest profilerte par siden midten av 90-tallet. I sine yngre dager skal Jada ha vært sexavhengig, røper hun nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Jada Pinkett Smith (46) har den siste tiden vekket oppmerksomhet for sine mange avsløringer via sitt eget Facebook-talkshow «Red Table Talk».

I showet har hun blant annet snakket om ekteskapet med den verdenskjente stjernen Will Smith (49), om morsrollen og avslørt at hun lider av hårtap.

I den nyeste sendingen har den frittalende stjernen besøk av sin egen mor, Adrienne Banfield-Jones, som ifølge People var heroinmisbruker da 46-åringen vokste opp.

I samtalen forteller Smith at hun, i likhet med moren, kjenner seg igjen i følelsen av å være avhengig. Selv har hun slitt med dette flere ganger, ifølge henne selv.

ÆRLIG: Jada Pinkett Smith deler det meste i sitt nye talkshow. Her med ektemannen Will Smith i 2003. Foto: AP/ NTB scanpix
ÆRLIG: Jada Pinkett Smith deler det meste i sitt nye talkshow. Her med ektemannen Will Smith i 2003. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

- Nådde bunnen

- Mine avhengigheter endrer seg. De skifter hele tiden. Da jeg var yngre, hadde jeg definitivt en sexavhengighet av noe slag, der jeg følte at alt kunne bli løst med sex. Skjønner du hva jeg mener?, sier hun til moren sin, ifølge People.

I tillegg hadde hun også en periode der hun var nødt til å trappe ned på inntaket av alkohol.

- Jeg husker at jeg nådde bunnen da jeg var hjemme alene, drakk to flasker med vin og holdt på å åpne den tredje. Jeg tenkte: «Slutt. Du er i dette huset alene og begynner snart på din tredje vinflaske. Det kan hende du har et problem», sier hun.

«Girls Trip»-stjernen utdyper at hun med tiden var nødt til å gå dypt inn i seg selv og finne ut årsaken bak problemene.

- Det handler ikke om hva du gjør, men hvordan du håndterer det. Hvorfor man gjør disse tingene. Det er oppførselen som er knyttet til det, fordi dersom du ønsker å ha mye sex, er det flott, men hvorfor ønsker du det? Det er det man må finne ut av, sier 46-åringen.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

Intime avsløringer

Dette er ikke første gang skuespillerstjernen har kommet med private avsløringer under talkshowet sitt.

Da hun nylig hadde sin egen datter, Willow Smith (17), i studio, fortalte Pinkett Smith en oppsiktsvekkende historie om hvordan hennes bestemor angivelig lærte henne å masturbere som niåring.

- Bestemoren min lærte meg å tilfredsstille meg selv fordi hun ville at jeg skulle vite hvordan den gleden var, fortalte 46-åringen, og la til:

- Hun ville hindre meg i å falle i en manns hender, og tro at det var ham som ga meg den gleden. Hun lærte meg det da jeg var ni år.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMT FAMILIE: Will og Jada avbildet med sine felles barn Jaden og Willow (t.v. i bildet), samt WIlls sønn Trey SMith (t.h.) på en premiere i 2013. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP/ NTB scanpix
BERØMT FAMILIE: Will og Jada avbildet med sine felles barn Jaden og Willow (t.v. i bildet), samt WIlls sønn Trey SMith (t.h.) på en premiere i 2013. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer

17-åringen fortalte på sin side at det var foreldrene, Jada og Will Smith, som introduserte henne for sex - ufrivillig.

Ifølge Willow skal hun nemlig ha tatt foreldrene på fersken for noen år siden, da hun en natt våknet og gikk for å hente seg noe å drikke. Hun skal ha gått ned trappa til kjøkkenet i huset der de bodde i Colorado, for dermed å havne midt i det som var «en intim situasjon» mellom foreldrene.

- Min introduksjon til sex var åpenbart da jeg tok deg og pappa på fersken, sa hun under sendingen, ifølge Metro.

Tok et oppgjør

Jada Pinkett Smith og Will Smith møttes på settet til den populære komiserien «The Fresh Prince of Bel-Air» i 1994, og giftet seg tre år seinere.

Siden den gang har de vært et av Hollywoods mest populære par, og sørger stadig for overskrifter - også sammen med sin like velomtalte barn, Jaden (19) og Willow (17).

Will Smith har tidligere åpnet seg om parets opp- og nedturer gjennom forholdet. Selv om de stadig vekk har vært utsatt for bruddrykter, har han slått fast at han aldri vil slutte å kjempe for kjærligheten.

- Man kan ikke forvente at det skal være lett. Vårt ekteskap har vært det mest vanskelige, utmattende og uutholdelige vi noen gang har gjort i livene våre, men vi gir ikke opp av den grunn, fortalte han til Entertainment Tonight, ifølge Us Weekly

Saken fortsetter nedenfor.

Nylig tok Jada Pinkett Smith et oppgjør med skilsmissespekulasjonene, som angivelig har blusset opp igjen den siste tiden. Overfor Page Six poengterte hun at hun har fått nok av falske rykter.

- Will og jeg er en familie, og det kommer ikke til å endre seg. Det gjør det bare ikke, sa hun, og fortsatte:

- Fjern alt som heter ekteskap og forhold - til syvende og sist er Will og jeg bare en familie. Når alt kommer til alt handler det om at jeg har en mann som kan stole på meg, resten av livet.

LES OGSÅ: Overrasker med bryllup etter 21 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer