<strong>VIL HA MER:</strong> I en ny meningsmåling utført av InFact sier en av tre «Himmelblå»-seere at Roy er deres favorittkarakter.  Foto: NRK
VIL HA MER: I en ny meningsmåling utført av InFact sier en av tre «Himmelblå»-seere at Roy er deres favorittkarakter. Foto: NRK Vis mer

Folket vil ha mer «Himmelblå»-Roy

Og Hallvard Holmen ville ikke sagt nei til en spin-off-serie.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Søndag viste NRK den aller siste episoden av seersuksessen «Himmelblå».

Serien har gått sin seiersgang på skjermene de siste årene, og er den mest sette norske dramaserien noensinne.

Og allerede nå, kun fem dager etter at finaleepisoden ble vist, viser en ny undersøkelse at folket savner «Himmelblå», skriver VG.

I en riksdekkende meningsmåling gjort av InFact for avisen svarer nemlig hele 65 prosent av de som har sett serien at de skulle ønske det kom flere sesonger.

En tredjedel svarte også at deres favorittkarakter i serien var fergemannen Roy, spilt av Hallvard Holmen (43).

Skuespilleren selv synes dette er både morsomt, hyggelig og litt rart.

- En merkelig og rar følelse. Kanskje det bor en «Roy» i oss alle. Han er en litt klønete og fin fyr, full av humor og varme. Kanskje det sammenfaller med hvordan folk i bunn og grunn er, og at man kjenner seg litt igjen i ham, sier Holmen til VG.

Og på spørsmål om han kunne tenke seg å være med i en egen spin-off-serie basert på Roy, er ikke skuespilleren i tvil om svaret.

- Jo, det tror jeg ville vært stilig. «Roy goes bananas», eller «Roy goes to Hollywood»? - litt sånn Crocodile Dundee-stil, humrer han, og avslører samtidig at han gjerne kjøper rettighetene til en spin-off.

- Hvis ikke NRK vil lage dette, så synes jeg de kunne selge rettighetene billig til meg. Helt alvorlig. Ja, klart jeg ville takket ja - hvis manuset var godt nok.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Jeg kunne godt tenkt meg en runde til

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer