Emily Ratajkowski:

- Folk vil ikke jobbe med meg fordi brystene mine er for store

Supermodellen føler seg diskriminert.

KLØFT: Emily Ratajkowski var ikke redd for å vise seg frem under fotoshooten med mote-merket DKNY. Foto: NTB scanpix
KLØFT: Emily Ratajkowski var ikke redd for å vise seg frem under fotoshooten med mote-merket DKNY. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Modellen Emily Ratajkowski (25) ble for alvor kjent gjennom musikkvideoen til Robin Thicke til hit-sangen «Blurred Lines» i 2013.

Siden har hun forsøkt å slå igjennom skuespiller, med blant annet en rolle i «Entourage»-filmen fra 2015.

Men Emily hevder utseendet flere ganger har hindret henne i å få roller.

Emily er forsidepike i august-utgaven av magasinet Harper´s Bazaar Australia, og avslører i et intervju med magasinet at hun har vanskeligheter med å skaffe seg jobber fordi puppene hennes skal være for store.

- Det er slike ting som skjer med meg: «Åh, hun er for fin». Det er litt diskriminerende at folk ikke vil jobbe med meg fordi brystene mine er for store, sier Emily til magasinet, ifølge People.

Saken fortsetter under bildet.

VAKKER: Den vakre modellen synes ikke noe om at kroppsdeler skal avgjøre om hun får en jobb eller ikke. Foto: NTB scanpix
VAKKER: Den vakre modellen synes ikke noe om at kroppsdeler skal avgjøre om hun får en jobb eller ikke. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Hva er galt med pupper? De er feminine og vakre, og det burde feires. Liksom, hvem bryr seg? De er perfekte store og de er perfekte små. Hvorfor skal det være noe problem?, spør hun.

TV-programlederen og journalisten Piers Morgan (52), er imidlertid ikke overbevist om at det er Emilys kropp som er problemet.

After the red carpet, stranded on a dock, watching the sunset barefoot ❤️ #Cannes

Et innlegg delt av Emily Ratajkowski (@emrata)

- Hun sier at hun ikke får roller fordi brystene hennes er for store. Men jeg spilte sammen med henne i «Entourage» og vet at hun ikke er en god skuespiller, sier han i et intervju med The Sun.

Dukket opp i New York i bare undertøyet

Under en reklame-innspilling for mote-merket DKNY tidligere i år dukket Emily opp lettkledd, og i bare undertøyet i New York City, skrev Daily Mail.

Det var nok mange som måtte ta seg en ekstra titt da de så modellen gå nedover gata sammen med en Jack Russell terrier-hund i bare en svart bikini.

Dette var imidlertid ikke den eneste fotoshooten Emily har hatt for det kjente merket.

Motemerket har også latt modellen fronte flere av deres klær og merker sammen med både hunder, og flere kjekke menn.

Saken fortsetter under bildene.

KJEKK: Det var også kjekke menn som stilte i fotoshoot med modellen. Foto: NTB scanpix
KJEKK: Det var også kjekke menn som stilte i fotoshoot med modellen. Foto: NTB scanpix Vis mer
HUNDER: Emily Ratajkowski er også hundenes beste venn. Foto: NTB scanpix
HUNDER: Emily Ratajkowski er også hundenes beste venn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Overrasket med nakenbilde på Instagram

Men det er ikke bare Emily Ratajkowski som liker å sjokkere. Nylig poserte sangstjernen Celine Dion (49) uten en tråd på Instagram.

I anledning sangstjernens Paris-besøk, er Céline blitt fotfulgt av motemagasinet Vogue. Og tidligere denne uken ga bladet et temmelig nærgående innblikk i artistens travle program i motemetropolen:

På Vogues offisielle Instagram-konto ble det publisert et nakenbilde av Dion, der hun satt med beina og armene i kors og hadde et hvitt tøystykke i fanget.

I teksten til bildet kom det frem at «My Heart Will Go On»-sangeren var blitt fotografert mens hun skiftet fra ett antrekk til et annet, mellom to motevisninger hun kastet glans over i Paris mandag.

Etter alt å dømme dreide det seg om Christian Dior-visningen og Giambattista Valli-visningen, ettersom den berømte gullstrupen ble fotografert på begge to.

LES OGSÅ: Full krig: Hevder hun ble slått av Rob

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer