FILMVENNINNER: Jeg vet ikke helt hva folk tenker om Aqua fra før, men det er i alle fall en veldig annen side av Lene som vi ser her i forhold til det vi har sett før, sier Ingrid Bolsø Berdal om film-kollega i "Svik", Lene Nystrøm. Her fra onsdagen p Foto: Anders Myhren/ Seher.no
FILMVENNINNER: Jeg vet ikke helt hva folk tenker om Aqua fra før, men det er i alle fall en veldig annen side av Lene som vi ser her i forhold til det vi har sett før, sier Ingrid Bolsø Berdal om film-kollega i "Svik", Lene Nystrøm. Her fra onsdagen p Foto: Anders Myhren/ Seher.noVis mer

- Folk vil bli overrasket

Publikum får se Aqua-stjernen slik de aldri før har sett henne. Se video!

Se video fra "Svik"-gjengens pressetreff nederst i saken

SEHER.NO: Fredag er det premiere på den nye norske krigsthrilleren "Svik", der norske motstandskvinner  for første gang portretteres på filmlerretet. I rollene finner vi blant andre Ingrid Bolsø Berdal og Lene Nystrøm. "Svik" er Aqua-stjernens første norske spillefilm, og den etter hvert så erfarne Ingrid Bolsø Berdal har bare godord å si om popstjernens norske filmdebut.

- Jeg har fått veldig stor respekt for Lene. En ting er at det er et fantastisk menneske, men hun er også en veldig dyktig skuespiller. Og hun har gått inn i dette prosjektet med hud og hår, og bærer det på en kjempebra måte. Så jeg tar av hatten for Lene, sier Ingrid Bolsø Berdal til Seher.no.

Lene Nystrøm spiller den forføreriske dobbeltageneten Eva Karlsen, som er cabaretsangerinne for nazistene på en nattklubb i Oslo. Dette er hennes andre spillefilm etter at hun tidligere i år hadde en av hovedrollene i Ole Bornedals danske film "Fri oss fra det onde". Her hjemme er Tønsberg-jenta først og fremst kjent som popartist fra supergruppa Aqua, og Ingrid Bolsø Berdal tror derfor at nordmenn vil bli overrasket over Lene Nystrøms prestasjon som skuespiller.

- Jeg tror nok at folk vil bli overrasket. Jeg vet ikke helt hva folk tenker om Aqua fra før, men det er i alle fall en veldig annen side av Lene som vi ser her i forhold til det vi har sett før. De blir positivt overrasket i så fall, sier den trønderske filmstjernen til Seher.no.

Ingrid selv spiller krigsprofittøren Kristin i "Svik", side om side med skuespillere som Kåre Conradi, Fridjov Såheim og tidligere James Bond-skurk Götz Otto. Handlingen er lagt til Oslo tre julidager i 1943 i forkant av bombingen av Hydros aluminiusmfabrikk på Herøya. Ingrid Bolsø Berdal innrømmer at hun visste svært lite om 2. verdenskrig før innspillingen startet.

- Det er nok meg som har sovet i timen. Jeg synes det har vært interessant å gå inn i en del av Norgeshistorien som jeg ikke kunne noe om fra før, om krigsprofittører og hvilket moralsk dilemma enkelte nordmenn sto overfor tidlig på 40-tallet, sier Bolsø Berdal til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Skryter kraftig av Lene

Se videointervju med Ingrid Bolsø Berdal her:[obj:media:8069]