FORVENTER REAKSJONER: Sophie Elise Isachsen er vant til at folk reagerer når hun skriver om plastisk kirurgi eller Botox på bloggen sin.
FORVENTER REAKSJONER: Sophie Elise Isachsen er vant til at folk reagerer når hun skriver om plastisk kirurgi eller Botox på bloggen sin. Vis mer

- Folk vil at plastisk kirurgi skal være stygt

Sophie Elise Isachsen forventer reaksjoner når hun blogger om Botox.

SEOGHØR.NO: Onsdag fikk bloggeren Sophie Elise Isachsen (19) førerkort, noe hun feiret med Botox i pannen.

«Jeg startet faktisk denne onsdagen med å få førerkort! Endelig. Jeg har holdt på med kjøretimer i nesten ett helt år, men på grunn av mye reising og andre prioriteringer for meg har det ikke blitt tid. Nå er det iallfall ute av verden! Etter dette var gjort dro jeg i banken, og nå har jeg alt av nedbetalingsplan, forsikringer og ikke minst aksjer på plass. Alt dette feiret jeg med å ta botox i panna, haha», skriver den populære bloggeren Sophie Elise på sin blogg.

Mange lesere gratulerer 19-åringen med lappen, men flere reagerer også på at hun skriver om Botox, noe hun har gjort ved flere anledninger.

Til Seoghør.no forteller bloggeren at hun forventer reaksjoner når hun skriver om kontroversielle skjønnhetsinngrep og plastisk kirurgi.

- Jeg vet at jeg legger opp til det. Jeg får kommentarer som «er du helt blåst» og «du er et dårlig forbilde». Folk vil at plastisk kirurgi skal være stygt. Jeg synes ikke det er rart at folk reagerer, men 95 prosent av bloggen handler jo om andre ting, sier Harstad-jenta.

- Ekstra mye oppmerksomhet

Sophie Elise er en av Norges mest leste bloggere og ble også et kjent fjes gjennom TV 2 Bliss-serien «Bloggerne». Hun peker på at det ikke skaper like mye oppstyr når andre blogger om trening, kosthold eller andre skjønnhetsrutiner og er ikke enig i kritikken.

- Jeg har en utseendefokusert blogg, men jeg står for mye bra også. Jeg skriver ikke om fettprosent og uren hud. Alle har ulike fikseringer, men jeg får ekstra mye oppmerksomhet fordi jeg skriver om en litt kontroversiell greie.

På 18-årsdagen forstørret hun brystene og tidligere i år opererte hun nesen. Sophie Elises åpenhet rundt plastisk kirurgi har provosert noen og ført til diskusjoner.

Tar Botox for å forhindre rynker

19-åringen tar Botox i et forsøk på å hindre dype rynker når hun blir eldre. At unge stjerner tar Botox har lenge vært vanlig i Hollywood, men er fortsatt svært uvanlig i Norge. Sophie Elise trekker frem superstjerner som Megan Fox og Kim Kardashian som begge skal ha satt sprøyter for å legge en demper på aldringsprosessen.

- Det er får i unngå å ta restylane i ansiktet senere. Jeg vil helst ikke ha det noe sted i ansiktet unntatt i leppene, sier hun.

Under et besøk i Stockholm nylig følte ikke bloggeren at hun skilte seg ut i det hele tatt.

- Det er ikke mange som gjør det her, men der så jeg Botox og restylane i store mengder. Jeg skiller meg mer ut her, men har ingen problemer med det.

LES OGSÅ: - Det blir som å gå med en fin utringning