- Folk tror vi er sammen i virkeligheten

Thomas Giertsen og Ine Jansen feiret "Helt Perfekt"-suksessen på Se og Hørs Gullruten-nachspiel. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Thomas Giertsen, Ine Jansen og resten av gjengen bak komiserien "Helt Perfekt" kunne lørdag juble over både Gullruten-pris for "beste humorprogram" og i klassen "Beste kvinnelige skuespiller".

I samme program ble Live Nelvik kåret til årets TV-navn.

På Se og Hørs offisielle nachspiel etter showet, sa en jublende glad Thomas Giertsen at mange av de bisarre situasjonene er basert på hans virkelige liv.

- Det er mye virkelighet i det. Utgangspunktet har hele tiden vært å lete fram de ynkelige smålige tingene i seg selv.

Kjendiskvinnene elsker rosa
: Se video fra Gullruten-løperen!

Både Ine og Thomas - som spiller kjærester i serien - avslører til Seoghør.no at de begge flere ganger har møtt folk på gaten, som tror de er sammen også i det virkelige liv.

- Jeg har fått et par kommentarer på det. Folk tror vi er sammen i virkeligheten. Det er noen som blir overrasket når de ser at Thomas har en annen kjæreste, men det går sakte men sikkert opp for dem at det er TV, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil aldri se Gullruten fra salen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer