Tom Stiansen og Jorun Stiansen:

- Folk tror vi er det ene og det andre

Med samme etternavn og et nært vennskap er det mange som tror at Jorun og Tom Stiansen er rette ektefolk.

NÆRT FORHOLD: - Tom er alt mulig for meg: Reservepappa, reservebror og reserveektemann, sier Jorun Stiansen om mannen hun deler etternavn med. De strålte sammen på Gullruten-fest i Bergen. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør
NÆRT FORHOLD: - Tom er alt mulig for meg: Reservepappa, reservebror og reserveektemann, sier Jorun Stiansen om mannen hun deler etternavn med. De strålte sammen på Gullruten-fest i Bergen. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør Vis mer
Publisert

Tom Stiansen (52) var nominert som Beste programleder i kategorien reality og livsstil for sin innsats i «71° Nord – Team» på Gullruten i Bergen, men nådde ikke helt til topps. For deltaker Jorun Stiansen (39) er eks-alpinstjernen uansett verd sin vekt i gull!

- Tom er alt mulig for meg: Reservepappa, reservebror og reserveektemann. Folk tror jo vi er både det ene og andre, og det er bare veldig gøy, sier Jorun med stort smil.

Sammen med sin gode «71»-makker, artisten Alejandro Fuentes (35), strevde Jorun seg gjennom dype daler og høye topper på vei mot målet – vel vitende om at hun hadde et ess i ermet i forhold til de andre deltakerne.

Ingen spesialbehandling

- Hvis jeg fikk panikk, kunne jeg bare skrike ut: «Tom – hjelp meg!!!!». Så hadde jeg visst at han hadde vært der. Det var en trygghet jeg hadde kanskje litt i motsetning til de andre i og med at jeg kjenner ham så godt. Men jeg fikk ikke noen spesialbehandling.

Langt ifra, men det var utrolig bra på alle måter. Helt konge, stråler Jorun.

Også programlederen kjente på det gode forholdet til sangsjarmøren fra Vennesla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer