- Folk tror jeg er narkoman

TV-stjernen Lisa Robin Kelly mobbes på grunn av det sjokkerende politibildet.

TV-STJERNE: Tiden etter TV 2-serien «That 70's show» har ikke vært lett for Lisa Robin Kelly (nr to f.v.) Her er hun sammen med Laura Prepopn, Wimer Valderrama, Ashton Kutcher, Milan Kunis og Danny Masterson i en scene fra serien. Foto: Fame Flynet
TV-STJERNE: Tiden etter TV 2-serien «That 70's show» har ikke vært lett for Lisa Robin Kelly (nr to f.v.) Her er hun sammen med Laura Prepopn, Wimer Valderrama, Ashton Kutcher, Milan Kunis og Danny Masterson i en scene fra serien. Foto: Fame Flynet Vis mer
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Lisa Robin Kelly (42) - best kjent fra TV 2-serien «That 70's show» har hatt tøffe dager etter at hun 31. mars ble arrestert av Los Angeles-politiet, mistenkt for å ha utøvet vold mot ektemannen, som hun nå skal være separert fra.

I tillegg til muligheten for at hun kan bli dømt, har politiets fengslingsbilde av Lisa ført til mange reaksjoner, fordi hun knapt er til å kjenne igjen fra glansdagene i «That 70's show».

Til TV-kanalen ABC sier Kelly at både hun og familien synes det er tøft å høre og lese alle de sterke meldingene fra folk som har sett bildet.

- Folk tror jeg er narkoman, men jeg driver ikke med det. Alt sammen er ting som blir funnet på. Jeg hadde et problem med alkohol etter at jeg mistet en baby, men har vært edru i tre måneder nå. Jeg har gjort opp for meg.

- Men moren må se på dette bildet av meg, som ikke ser ut som meg i det hele tatt. Det er ikke meg, sier hun.

Kelly har tidligere blitt dømt for fyllekjøring. Nå er hun imidlertid bestemt på å legge alle problemene bak seg.

- Klarer jeg dette, kan jeg klare alt, sier hun til ABC.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: TV-stjerne dømt for fyllekjøring