STORT ENGASJEMENT: «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås legger merke til at tv-seerne mener mye om ham. Det var han forberedt på. Her fra tv-gården utenfor Arendal. Foto: Alex Iversen / TV 2
STORT ENGASJEMENT: «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås legger merke til at tv-seerne mener mye om ham. Det var han forberedt på. Her fra tv-gården utenfor Arendal. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

«Farmen» 2017:

- Folk tror jeg er leid inn som skuespiller av TV 2

«Farmen»-Geir Magne avviser at han er noen andre enn seg selv på tv-gården.

Publisert

(Se og Hør): - Jeg ser at det er veldig mange som spekulerer i om jeg egentlig er skuespiller av yrke, og at TV 2 har leid meg til «Farmen» for å lage bråk. Vel, det må jeg dessverre bare avkrefte her og nå, sier en spøkefull Geir Magne Haukås (47) til Se og Hør.

De siste ukene har realitydeltakeren opplevd en storm av tilbakemeldinger fra «Farmen»-seere på sosiale medier, både i positiv og negativ forstand.

Selv om nordlendingen ved flere anledninger har forklart at han meldte seg på «Farmen» for å formidle diverse filosofier, lurer altså enkelte på om det hele er et skuespill.

- En stemme

Selv tror Geir Magne at det handler om hans tydelige, og kanskje noe originale væremåte.

- Jeg en kommunikator, en stemme og en salgsmann, som har viktige budskap å spre på «Farmen». De andre deltakerne har ikke samme mål for oppholdet, og dermed dukker et skille opp. Jeg antar at også tv-seerne har lagt merke til dette, forklarer 47-åringen.

Gjennom realityoppholdet, som er inne i sin syvende uke på tv, har flere av de andre deltakerne uttrykket misnøye over Geir Magnes stadige iver etter å videreformidle sine filosoferende budskap og kristne verdier.

- Han går mot seg selv, og styrer rundt med de greiene sine hele tida. Han gjør seg såpass upopulær, helt på egen hånd, så jeg synes ikke noe synd på ham, forklarte meddeltaker Eunike Hoksrød (39) overfor Se og Hør i oktober.

Gnisningene mellom Eunike og Geir Magne blusset igjen opp i gårsdagens episode, der sistnevnte vedkjente at han «sprakk».

Drapstrusler

Geir Magne forklarer at han den siste tiden har mottatt, eller registrert en rekke nedsettende kommentarer om ham i diverse nettfora, ofte fra mennesker som tar avstand fra religion. I dagens Se og Hør forklarer «Farmen»-kjendisen at enkelte har gått så langt som å true ham på livet.

Selv ser 47-åringen, som var forberedt på å skape kontroverser, ikke spesielt mørkt på verken det ene eller det andre som skrives om ham.

- Det preller i aller høyeste grad av. Er det ikke meningen at det skal koke litt i kommentarfeltet? Tenk om jeg bare skulle stått og laget grøt hele dagen på «Farmen», hva slags underholdning er det, humrer Geir Magne, før han fortsetter:

- Dette viser bare at jeg har berørt noen. Og hvis noen virkelig tror at jeg faktisk spiller noen andre enn meg selv der inne, så er det ganske morsomt.

TV 2 henter altså ikke inn skuespillere til «Farmen». Pressekontakt Alex Iversen synes likevel det er sterkt beklagelig at Haukås opplever netthets og mottar drapstrusler.

- Geir Magne er ingen religiøs mørkemann, men et menneske med sterke overbevisninger som ønsker å hjelpe mennesker til å leve et bedre liv, sier Iversen.

- Mitt eget valg å bli sint

Det var beskyldinger om løgn som fikk Geir Magne til å se rødt i gårsdagens episode.

- Jeg har ikke, under noen omstendigheter, løyet på «Farmen». Det var noe jeg bestemte meg for før jeg flyttet inn på tv-gården, at jeg skulle være ærlig hele veien, forklarte nordlendingen til Se og Hør mandag.

Det var da Geir Magne fastslo ovennevnte forutsetning mellom grøtskålene, at sidekvinnen Eunike slo hånda i bordet.

- Etter min mening har jeg vært ganske tålmodig med ham, så jeg er faktisk imponert over at det ikke skjedde før. Jeg hadde ikke forutsett at jeg skulle bli så sint på tv, men det ble til slutt umulig å unngå en konflikt med Geir. Begeret rant over, forklarte Eunike.

Meddeltakeren mente imidlertid at situasjonen burde ha vært unngått.

- Av og til er den største dyden å klare og holde leppene lukka, men tunga er igjen den muskelen vi har minst kontroll på. Selv om jeg synes Eunike er unfair med meg der inne, er det mitt eget valg å bli sint, påpekte Geir Magne.

FARMEN: Bli med på omvisning på den nye gården som "Farmen" er spilt inn på. Programleder Gaute Grøtta Grav tar oss med. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

LES OGSÅ: Prøvde å lure kjæresten med tvilling-spøk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer