- VILLE IKKE VALGT KAROLINE IGJEN: Helfner Augusto hevder han valgte å stille seg bak Karoline Berget for å skåne kameraten Petter Holmbakken på "Paradise Hotel", men sier til Seher.no at han ikke ville gjort igjen hvis han fikk en ny sjanse. Foto: TV3
- VILLE IKKE VALGT KAROLINE IGJEN: Helfner Augusto hevder han valgte å stille seg bak Karoline Berget for å skåne kameraten Petter Holmbakken på "Paradise Hotel", men sier til Seher.no at han ikke ville gjort igjen hvis han fikk en ny sjanse. Foto: TV3 Vis mer

- Folk tror jeg er homofil

Men Helfner Augusto angrer bare på en ting etter at han ble sendt hjem fra «Paradise Hotel»...

Publisert
SEHER.NO: Helfner Augusto (20) innrømmer at han var usikker til siste sekund, da Karoline Berget torsdag sendte ham ut av «Paradise Hotel» til fordel for Stian Claudi Reinung.

- Jeg regnet det som femti prosents sjanse for at hun ville velge meg. Da hun sendte meg hjem, tok jeg det med et smil, men jeg tenkte at hun hadde ødelagt mye for seg selv.

Det virket som hun og Stian ikke stolte på hverandre. Jeg hadde stått ved hennes side, så lenge det var mulig, sier han til Seher.no.

Helfner tror han fortsatt kunne vært med i serien, hvis han hadde benyttet seg av et tilbud fra Victoria Norrman om å stille seg bak henne.

- Victoria sa til meg at hun ville velge meg, hvis jeg stilte meg bak henne. Men jeg ville ikke dolke Petter (Holmbakken, red.anm) i ryggen, fordi vi ble veldig gode venner mens vi ventet på å komme inn på hotellet.

- Da jeg kom hjem til Norge, angret jeg på at jeg hadde vært så snill. Det står jo også om muligheten til å vinne 300 000 kroner. Jeg hadde aldri gjort det samme igjen, hvis jeg fikk sjansen, sier han til Seher.no.

Helfner hevder likevel at han ser «Paradise Hotel» oppholdet som en positiv erfaring - med ett unntak.

- Etter at TV3 viste klippene av meg mens jeg krabbet i søvne rundt inntil Daniel Hamnes, har jeg fått mange henvendelser fra folk som tror jeg er homofil. Jeg har aldri fått så mange mail som etter den episoden, som til daglig jobber som musiker.

Helfner hevder han imidlertid ikke er sur på TV3s klipping.

- Jeg synes de har behandlet meg pent, og jeg gidder ikke svare mailene. Men jeg er altså ikke homofil, jeg bare sover sånn. Jeg har faktisk fått klager fra jenter jeg har delt seng med før om at jeg krabber for mye rundt, sier han og ler.

Selv om det ble kun en uke på skandale-hotellet, har Helfner hatt god kontakt med flere av deltakerne etter at de kom hjem til Norge.

- Jeg prater mye med Victoria og Torbjørn, og noen av de som kommer inn senere. Vi ler mye av det vi ser av oss selv på TV, sier han til Seher.no.

Paradise Hotel ser du på TV3 mandag til torsdag klokken 21.30.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!  

LES OGSÅ: Angrepet på gata av Paradise-seer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer