- Folk tror jeg er homofil

Men ryktene plager ikke Hollywood-kjekkasen James Franco.

BLIR IKKE BERØRT: Skuespilleren forteller i et nytt intervju at han ikke bryr seg om ryktene rundt hans seksuelle legning. Foto: UPI
BLIR IKKE BERØRT: Skuespilleren forteller i et nytt intervju at han ikke bryr seg om ryktene rundt hans seksuelle legning. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller James Franco (34), mest kjent for sine roller i filmer som «127 timer» og «Spider-Man», har lenge vært utsatt for rykter rundt hans seksuelle legning.

Nå snakker derimot Franco ut om ryktene, som han hevder ikke plager han i det hele tatt.

- En av tingene som er en veldig stor del av mitt offentlige image er spørsmålet rundt min seksualitet, forteller James til Attitude.

Kjekkasen gjorde det slutt med sin daværende kjæreste Ahna O'Reilly i 2011, og etter det begynte ryktene å oppstå. 

- Det plager meg ikke i det hele tatt. Ryktet har ikke forsvunnet og jeg blir spurt om det fra alle kanter. Det er delvis min skyld, men også delvis ikke.

James holdt nylig en kunstutstilling i Berlin kalt Gay Town, som ble markedsført som veldig selvbiografisk, og han innrømmer at han tror Hollywoods tanker rundt homofile skuespillere begynner å bli mer positive.

- Jeg tror de artistene jeg kjenner som ikke har offentliggjort sin seksuelle legning har valgt å holde det hemmelig så det ikke skulle ødelegge karrieren deres. De er redd for at de da ikke lenger skulle få lov til å spille hetrofile roller lenger. Men nå tror jeg tidspunktet er riktig.

- Jeg er ingen autoritet på dette området. Men jeg tror det hadde vært et fint øyeblikk hvis noen som er respektert og trygg på sin egen karriere sto frem som homofil. Jeg tror det kunne ha skjedd på en veldig fin og positiv måte.

Se James Franco bli hedret på Hollywood Walk of Fame: 

LES OGSÅ:  Takket ja til Playboy 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer