SJOKKERER: Miley Cyrus sjokkerer på ny med sin nye musikkvideo. Foto: Stella Pictures
SJOKKERER: Miley Cyrus sjokkerer på ny med sin nye musikkvideo. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Folk tror jeg er en sex-freak

Popstjernen Miley Cyrus kunne endelig være seg selv etter bruddet med Disney-figuren Hannah Montana.

Publisert

SEOGHØR.NO: Sex, narkotika og popmusikk. Det har vært suksessoppskriften til den kontroversielle popstjernen og tidligere Disney-stjernen Miley Cyrus (21).

FORBILDE: Miley Cyrus blir beskrevet som et sunt tenåringsidol til det famøse Vanity Fair-coveret var et faktum. Foto: All Over Press
FORBILDE: Miley Cyrus blir beskrevet som et sunt tenåringsidol til det famøse Vanity Fair-coveret var et faktum. Foto: All Over Press Vis mer

Selv om popstjernen trives med sitt nye kunstneriske utrykk, som inneholder blant annet twerking, narkotika og nakenvideoer, så er hun overrasket over all oppmerksomhet hennes nye personlighet tiltrekker seg.

- Det gikk fra at folk trodde jeg var en baby, til at de nå tror jeg er en sex-freak. Det virker som de tror det eneste jeg gjør er å bruke narkotika dagen lang, sier Cyrus til New York Times og fortsetter:

- Er det ingen som har hørt om rock’n’roll? Det er en sexscene i nesten hver eneste film, og der forstår publikum flest at skuespilleren spiller en rolle. Det er det samme med meg. Det her er også en rolle. Jeg går ikke normalt kledd som en stor bamse eller twerker på Robin Thicke hver dag, sier sangeren og henviser til hennes opptrenden på MTV Music Video Awards i august.

FIKK SLAKT: Dette VMA-stuntet gikk ikke upåaktet hen, og Miley Cyrus ble slaktet i etterkant av dansen med Robin Thicke. Foto: All Over Press
FIKK SLAKT: Dette VMA-stuntet gikk ikke upåaktet hen, og Miley Cyrus ble slaktet i etterkant av dansen med Robin Thicke. Foto: All Over Press Vis mer

Tidligere i år skrev Cyrus under på en platekontrakt med selskapet RCA etter at kontrakten hennes med Disney var utløpt. Hun har senere gitt ut albumet «Bangerz» og skal i begynelsen av neste år ut på verdensturné.

Da kommer hun også til Norge og Oslo. Popstjernen skal spille på Telenor Arena 28 mai.

LES OGSÅ:  Her er Mileys skandaleår

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer