- Folk tror jeg er en feit viking

Skuespilleren forsvarer figuren sin nok en gang...

<strong>FORVENTNINGSPRESS:</strong> Winslet mener folk forventer at kroppen hennes skal se helt annerledes ut enn slik den gjør. Foto: All Over Press
FORVENTNINGSPRESS: Winslet mener folk forventer at kroppen hennes skal se helt annerledes ut enn slik den gjør. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Kate Winslet (35) tror folk ser på henne som «en feit viking». Det skriver nettstedet Female First.

- Det virker på meg som om jeg ser veldig annerledes ut enn sånn folk forventer at jeg ser ut. Tydeligvis tror folk at jeg er en stor og feit viking. Kroppen min er forskjellig nå fordi jeg er eldre, forteller Winslet.

35-åringen er kjent for sine kvinnelige former, og har også gjentatte ganger tatt figuren i forsvar.

- Klærne mine passer meg på samme måte nå som de gjorde for fem, seks år siden. Og på den tiden var jeg mer frodig enn jeg er nå.

Den tidligere «Titanic»-stjernen merker at hun er i ferd med å bli eldre, og ifølge Winslet er det ansiktet som det merkes best på.

- Jeg har blitt mer og mer klar over rynkene i fjeset mitt. De har blitt mye mer uthevet, sannsynligvis fordi det er den muskelen jeg bruker når jeg skuespiller.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er lykkelig uten en mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer