- Folk tror jeg er drita hele tiden

Men Hilde Skovdahl Jørstad fra «Charterfeber» har holdt seg langt unna alkohol hele livet.

ENERGISK: Med sitt høye energinivå og mange latterutbrudd, tror mange av TV-seerne at Hilde er full når «Charterfeber» er på skjermen. Foto: Per Ervland, Seher.no
ENERGISK: Med sitt høye energinivå og mange latterutbrudd, tror mange av TV-seerne at Hilde er full når «Charterfeber» er på skjermen. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer

Se videointervju med «Charter-Hilde» nederst i saken! 

SEHER.NO: Tirsdag 8. mars er det duket for et gjensyn med seer-suksessen «Charterfeber» på TV3. Og for Hilde Skovdahl Jørstad (41) - bedre kjent som «Charter-Hilde» - blir det syvende gang hun reiser til varmere strøk med kamerateamet på slep.

- Det er galskap dette her. «Charterfeber» er kjempegøy, men det finnes grenser for hvor mye du kan finne på i syden, sier hun til Seher.no.

Selv om alkohol for mange er en viktig del av det å reise på sydenferie, er Hilde selv avholds. Den energiske 41-åringen liker nemlig å huske hva hun har gjort og ikke.

- Jeg drikker ikke i det hele tatt. Jeg har et behov for å vite hva jeg gjør til en hver tid, siden jeg ikke har så mye kontroll, så ingen skal kunne komme og ta meg på at jeg ikke husker det jeg har gjort. Jeg skjønner ikke at folk tør å drikke! Jeg har ikke noe imot alkohol, folk må gjerne få lov til å kose seg. Men jeg skjønner ikke at folk tør å gjøre det. Du driter deg direkte ut noen ganger, og jenter blir ufyselige i fylla. De er nesten verst. Jentene får skjørtet rundt halsen og greier!

Men med sitt høye energinivå og mange latterutbrudd, tror mange av TV-seerne at Hilde er full når «Charterfeber» ruller over skjermen.

- Alle tror jeg er drita hele tiden! Til og med de nærmeste venner glemmer det noen ganger. Men det er bare deilig. Så kan jeg fortelle alle andre hvor morsomt de hadde det i går!


Det å holde seg unna alkohol er et bevisst valg «Charterfeber»-kjendisen har tatt siden hun var ung og fant ut at alkohol ikke var hennes greie.

- Dette er et valg jeg har tatt siden jeg var liten. Men i og med at jeg ler mye og sånn, så glemmer folk fort at jeg ikke drikker. Jeg har smakt bare sånn litt, men «no way», det er ikke min greie i det hele tatt.


«Charterfeber - kjentfolk på tur» sendes på TV3 på tirsdager klokka 20.30. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg blir dårlig av det. Det er ille fælt.
[obj:media:9423]