«Sommerhytta»:

- Folk tror det bare er Kurt som jobber

«Sommerhytta»-profilene forteller om far-datter-forholdet, «hemmelig» hjelp og de andre deltakerne.

FAVORITTER: Kurt og Veronica Rasmussen er raskt blitt blant favorittene i årets sesong av «Sommerhytta». Foto: Morten Eik/ Se og Hør
FAVORITTER: Kurt og Veronica Rasmussen er raskt blitt blant favorittene i årets sesong av «Sommerhytta». Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert

At også årets sesong av den populære TV 2-serien «Sommerhytta» allerede har engasjert stort, er ingen hemmelighet. De fire deltakerparene har alle fått mye oppmerksomhet, samtidig som de kjemper om å bygge den fineste hytta.

Det paret som bygger den fineste hytta får den nemlig til odel og eie, mens de resterende hyttene legges ut for salg. I fjor var det kjæresteparet Levi Try og Øyunn Krogh som stakk av med seieren.

Et av parene som kan sitte igjen med en splitter ny hytte i årets sesong, er far og datter Kurt (48) og Veronica Rasmussen (26). Sistnevnte var på forhånd klar over at faren var praktisk anlagt, mens Kurt på sin side var mer usikker på datterens ferdigheter.

- Jeg ble veldig positivt overrasket over hvor flink og handy Veronica faktisk er, skriver han i en e-post til Se og Hør.

Ingen hjelp å få

Veronica og Kurt mener at deres far-datter-forhold har blitt styrket av å være med på «Sommerhytta», og at de har fått en opplevelse for livet. Selv om det noen ganger kan gå en kule varmt de to imellom.

- Vi går jo litt i tottene på hverandre innimellom, og vi kan være ganske direkte i måten vi snakker til hverandre. Men det går fort over og det ligger ikke noe vondt i det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer