BLIR STEMPLET: Et vakkert utseende trenger ikke å være positivt i underholdningsbransjen. Det har Megan Fox fått erfare. Foto: Stella Pictures
BLIR STEMPLET: Et vakkert utseende trenger ikke å være positivt i underholdningsbransjen. Det har Megan Fox fått erfare. Foto: Stella Pictures Vis mer

Folk tror at Megan Fox er dum

Nå slår hun tilbake.

Publisert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Megan Fox (28) er kjent for sitt vakre og sexy ytre - noe som ofte har overskygget skuespillerkarrieren hennes.

Nå avslører Fox at hun ofte føler seg misforstått.

- De fleste mennesker tror at jeg ikke er særlig smart, utdannet eller seriøs fordi imaget mitt på en måte tilsier at jeg er narsissistisk, oppmerksomhetsyk og at jeg ønsker at folk skal like meg, forteller hun til Harper's Bazaar, ifølge Daily Mail.

- Dette får meg til å le. Jeg har gjort en rekke intervjuer, og når man leser hele artikkelen fra start til slutt, så forstår man at jeg ikke er den typiske musikkvideomodellen.

Fox har flere ganger toppet listene på kåringer over verdens vakreste kvinner, og har tidligere innrømmet at det å være seksuell er en del av personligheten hennes.

Saken fortsetter under bildet.

GJENNOMBRUDD: Megan Fox spilte den hotte kjæresten til Shia LaBeouf i de to første Transformers filmene - før hun fikk sparken. Foto: NTBscanpix
GJENNOMBRUDD: Megan Fox spilte den hotte kjæresten til Shia LaBeouf i de to første Transformers filmene - før hun fikk sparken. Foto: NTBscanpix Vis mer

Fikk sparken fra «Transformers»

Det var i 2007 at hun fikk sitt gjennombrudd da hun spilte rollen som Mikaela Banes i «Transformers».

- Jeg var bare et barn den gangen og hadde ingen anelse om hva jeg holdt på med. Jeg hadde ingeting å gjøre i den filmen, og jeg gjorde heller ingenting - noe som var mitt eget valg, forteller hun til bladet.

Fox spilte også inn oppfølgeren, men fikk sparken fra den tredje filmen etter å ha sammenlignet regissøren, Michael Bay, med Hitler.

- Jeg tar det ikke personlig, for på noen måter er jeg enig. Men samtidig så har godt etablerte komikere og Quentin Tarantino sagt at de virkelig likte meg og synes jeg var kjempe flink i filmen «Jennifer's Body». Det er disse menneskenes meninger som betyr noe, så jeg synes det er helt i orden.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN I TI ÅR: Bare 18 år gammel ble Fox kjæreste med Brian Austin Green. I juni har de vært gift i fem år. Her er de sammen på Golden Globe utdelingen i 2013. Foto: FameFlynet
SAMMEN I TI ÅR: Bare 18 år gammel ble Fox kjæreste med Brian Austin Green. I juni har de vært gift i fem år. Her er de sammen på Golden Globe utdelingen i 2013. Foto: FameFlynet Vis mer

I 2010 giftet Megan seg med den 13 år eldre «Bevery Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green (41), og sammen har de sønnene Noah (2) og Bodhi (1).

Hverdagen som småbarnsforeldre kan være svært hektisk, og hun sier det kan være vanskelig å få kvalitetstid med ektemannen .

- Vi spør moren hans om hun kan sitte barnevakt en gang i uken slik at vi kan gå ut å spise sammen. Men nå som barna er så små er det galskap.

LES OGSÅ: Megan Fox har bare en venninne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer