- Folk tror at jeg er bifil og sånt

Lars Vaulars klesstil forvirrer folk.

SUKSESS: Lars Vaular har høstet strålende kritikk for sine fire album, utgitt på fire år. Her opptrer han i TV-programmet Senkveld. Foto: Stella Pictures
SUKSESS: Lars Vaular har høstet strålende kritikk for sine fire album, utgitt på fire år. Her opptrer han i TV-programmet Senkveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Du betyr meg»-aktuelle Lars Vaular (27) forteller i januarutgaven av Elle om all oppmerksomheten han har fått etter at han skiftet klesstil.

- Jeg går jo med klær som engelske fotballhooligans går med, og så rapper jeg sånn som folk i USA gjør. De tingene sammen, det er liksom noe folk reagerer på. «Helvete! En rapper som tydeligvis vet veldig mye om indierock!». Folk synes det er helt sinnsykt at det går an å blande det, sier han til kvinnemagasinet.

Da han rappet i duen «Tier'n og Lars» og i hip hop-gruppa «Freakshow», var klesstilen noe mer «baggy» enn dagens trange jeans og rutete skjorter. I følge den suksessfulle rapperen hender det at folk misoppfatter ham.

- Jeg fremmedgjør meg jo litt fra hiphop-kidsa som egentlig liker musikken min, men som ser meg og tenker «han homsen der». Det er jo det som skjer. Folk tror jeg er bifil og sånt, forteller han i intervjuet.

På privaten er 27-åringen sammen med Malin Kulseth (23) som er pressesjef i by:Larm.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fratas alle kongelige plikter etter skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer